« Život
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
Slatkiši otkrivaju karakter

Reci mi što grickaš i reći ću ti tko si

Na razgovorima za posao u Americi jedno od pitanja nerijetko se odnosi upravo na prehrambene navike kandidata, koje mogu ukazati na temeljne karakterne crte

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

čokolada

,

prehrambene navike

,

slatkiši

,

grickalice

Osjećajni
Ljubitelji sladoleda, prema istraživanjima psihologa vrlo su emocionalne osobe. Umirujuće djeluju na okolinu i rođeni su diplomati jer razumiju različita stajališta i ne prisiljavaju druge na promjenu mišljenja.

Vatreni
Osobe koje uživaju u čipsu s paprikom, pizzu dodatno začinjuju s čilijem, a pomfrit jedu isključivo s ljutim kečapom, imaju izraženu sposobnost za menadžerske poslove. Rijetko kada podliježu stresu, uvijek su motivirani, puni elana i vatreno su posvećeni poslovnom i privatnom životu.

Povučeni
Čokolada s velikim udjelom kakaa u kombinaciji s kiselkastim slatkišima ukazuje na povučene ljude. Zbog kontrastnog načina života (gorko-kiselo), često se druže s uskim krugom ljudi, a u poslu su skloni nekonvencionalnim rješenjima. Pozorno slušaju druge, ali se istovremeno ne boje izreći vlastite stavove.

Vođe
Prirodni vođe najradije grickaju čips, kokice i kikiriki, odnosno sve što je hrskavo i privlači pozornost. Rado se nalaze u centru događanja, hrabri su, sposobni i često drugima služe kao uzor.

Kreativci
Svi oblici slatkog i šarenog magično privlače kreativce, koje vesela kombinacija boja podsjeća na djetinjstvo. Često puta žive sami u svom svijetu, skloni su sanjarenju i puni originalnih ideja.

Inače, istraživanja ujedno pokazuju da čokolada i praline predstavljaju najpopularnije slatkiše većine ljudi, a slijede ih gumeni bomboni, keksi i kaugume.

 

23.09.2012. 17:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh