« Seks
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
NEVERBALNO

Što omiljena poza u seksu govori o muškarcu

Pročitajte kratku listu najčešćih položaja u seksu i što oni zapravo govore o karakteru muškarca koji ih preferira

Položaj žlice odaje osjećajnog tipa
Položaj žlice odaje osjećajnog tipa (Arhiva)
Više o

seks

,

najbolji seks

,

misionarski položaj

,

položaji u seksu

,

doggy style

,

najbolji položaji

Omiljeni položaji u seksu dosta govore o karakteru muškarca, pa nije loše na taj način promatrati kako se vaš muškarac ponaša i saznati možda i nešto novo o njemu. Stručnjak za neverbalnu komunikaciju i govor tijela Jan Hargrave napravio je kratku listu najčešćih položaja i što oni otkrivaju.

Misionarski položaj - muškarac voli pravila, nježan je i vjeran partner, nije nimalo dosadan jer u ovom položaju usmjerava svu svoju pažnju na partnericu. Stabilan i nježan, odličan je izbor za svaku ženu.

Položaj žlice - ovakav položaj otkriva da muškarac stalno traži potvrdu osjećaja od partnerice, jer omogućava vrlo intimno druženje.

Doggy style - pokazuje želju za dominacijom i želju da se ni u kom trenutku ne otkriju njegovi osjećaji. Nema kontakta očima, što takvom muškarcu daje osjećaj sigurnosti, nema emocija, poštovanja i ljubavi, pa muškarac koji obožava taj položaj obično ima problema sa samopouzdanjem.

Žena gore - muškarci koji inzistiraju na ovoj pozi ne žele se previše truditi u seksu, nego ostavljaju sav posao ženi. Nemaju motivacije i ambicije, i to ne samo u seksu nego i u životu, prilično su lijeni i navikli da im sve dolazi na pladnju. Ako je ovaj položaj tek pri vrhu omiljenih, to govori da muškarac ima mašte i spreman je priuštiti dobru zabavu svojoj partnerici.

08.04.2014. 23:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh