« Seks
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
MYTHBUSTERS

Mitovi o ženama koje obožavaju seks

Svi muškarci sanjaju o ženama kojima seksa nikad nije dosta, a do tada slušaju birtaška naklapanja "starijih i iskusnijih" koja su, uglavnom, mitovi i legende koje nemaju veze s istinom

Lake žene? Ne, samo vole seks, to je sve ...
Lake žene? Ne, samo vole seks, to je sve ... (Dreamstime)
Više o

žene

,

seks

,

mitovi

,

pogrešne činjenice

Teško da ćete naći nekog muškarca koji jednom u životu nije sanjao o tome da naleti na ženu koja obožava seks i nikad joj nije dovoljno. No, kako takvih baš i nema puno (tj. ne reklamiraju se), oko njih se isplela cijela mreža mitova i legendi koje obično ne mogu biti dalje od istine nego što jesu.

Primjerice, za žene koje vole seks obično se govori da su, jel', lake jer se upuštaju u neobavezan seks. Greška! Naime, žene koje to vole imaju zapravo prilično visoke standarde za muškarce koji dolaze u obzir za jednokratne avanture - moraju biti zgodniji, uspješniji i bolji od ostalih. Muškarci, s druge strane, svoje kriterije za takve situacije snižavaju do kraja.

Jednako tako, prati ih glas da nisu za duže veze, što je ponovno samo jedan od mitova koje treba brzo razbiti kako se mlađi i neiskusniji muškarci ne bi ulovili za njega. Stvar je krajnje jednostavna - žene vole zagrljaje, toplinu, predavanje u vezi. Ako toga nema, ili više nema veze, ili nema vjernosti. Vi birate ...

I da, žene koje vole seks nemaju nikakvih problema sa samopoštovanjem, one samo na cijelu stvar gledaju malo drugačije nego što je propovijedaju lažni moralisti kojima je muškarac s puno partnerica frajer, a žena s puno partnera, da prostite, kurva. 

07.04.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh