« Seks
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
HE HE

Što muči muškarce kod prvog seksa u novoj vezi

Prvi seks je uvijek pomalo traumatično iskustvo jer morate biti na najvišoj razini kako bi ostavili dovoljno dobar dojam da dođe i do sljedećeg

Prvi seks je podjednako traumatičan za obje strane
Prvi seks je podjednako traumatičan za obje strane (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

,

prvi seks

Prvi seks jednako brine i žene i muškarce, a mušku stranu problema otkrio je muški magazin AskMen koji je pitao svoje čitatelje što ih muči u vezi prvog seksa u novoj vezi, kakve su im želje i očekivanja.

Naravno, najviše ih muči hoće li biti dovoljno dobri da žena poželi ponoviti susret, a nekad od tolike napetosti i iščekivanja stvari mogu krenuti po zlu - ili dođe do preranog vrhunca ili do problema s erekcijom. U svakom slučaju trebalo bi se pokušati opustiti i dati mu drugu priliku. 

Prvi seks s osobom koja im se sviđa muškarcima je vrlo napet, ali jednako tako im je napeto što će se dogoditi ujutro. Oni bi najradije ujutro prvo sve ponovili, a tek nakon toga razgovarali o osjećajima, što i inače pokušavaju izbjeći. Logično, ovakav pristup dodaje još malo nervoze i stresa, što može utjecati na izvedbu.

>> Prvi seks: odgovori na njena pitanja >>

Sve u svemu, od prvog seksa u novoj vezi ne bi trebalo raditi veliku stvar. Ako nije bilo dobro, ponovite, pa ako i drugi put zašteka, možda je vrijeme da se raziđete. No, nitko vam ne garantira da genijalan prvi seks znači da će tako biti uvijek, štoviše, obično ide na gore jer više nema tog uzbuđenja "prvog puta".

>> Prvi seks: odgovori na njegova pitanja >>

09.04.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh