« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
PSIHO PROFIL

Što o vama govore cipele koje nosite

Svaka bi žena željela imati cijeli ormar pun cipela, no uvijek postoje one najdraže koje se najčešće nose, a tako puno govore o vama ...

Cipele puno govore o karakteru
Cipele puno govore o karakteru (Arhiva)
Više o

tenisice

,

cipele

,

psihologija

,

visoke pete

,

čizme

,

značenje

,

salonke

Cipele puno otkrivaju o karakteru osobe koja ih nosi, naročito ako vidite tu osobu nekoliko puta za redom u istom tipu obuće, što znači da joj je to omiljena.

Tako će visoke pete s otvorenim prstima nositi žene koje se ne srame svoje ženstvenosti, vole da se drugi okreću za njima i flertaju na sve strane.

Cipele s platformom govore da se radi o ženi koja se grozi uklapanja u masu oko sebe, točno zna što voli i želi, a karakter je čvrst i nepopustljiv.

>> Što vaša obuća govori o vama >>

Salonke će uvijek biti na nogama suzdržane, umjerene žene kojoj su na prvom mjestu u životu red, rad i discplina, bez odstupanja bez obzira na okolnosti.

Kaubojke ili čizme s visokom sarom nose vrlo osjetljive, dostojanstvene i hrabre osobe koje mogu imati neugodno izravan i iskren karakter, a ne boje se uzvratiti udarce jednakom snagom kojom ih primaju.

>> Pažnja! Cipele otkrivaju kakva ste osoba >>

Balerinke su obuća sanjara, vječnih djevojčica čija mašta ne prestaje nikad konstruirati neki divan svijet oko njih.

Za kraj, tenisice su znak opuštenih, ležernih žena koje ne brinu ni najmanje što će okolina misliti o njima, a jedino ih zanimaju njihove želje.

21.10.2014. 16:23:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh