« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
COOL

Idealna kombinacija: Head&Shoulders i Aqua kapa

Nakon brojnih iznenađenja za djevojke i žene koje su P&G i dm pripremili u kampanji „Jednostavno je biti posebna“, na red opet dolaze muškarci

Sjajna kombinacija
Sjajna kombinacija (P&G)
Više o

Head & Shoulders

,

tonik protiv ispadanja kose

Savršeno zdrava kosa stvorena je da se pokazuje, i stručnjaci Head&Shouldersa to dobro znaju. Ipak, hladno vrijeme nekad traži da je pokrijemo - a za tako nešto je najbolji izbor moderna i lijepa kapa. Upravo zbog toga u ovom dijelu kampanje kupci P&G-ovih proizvoda u dm-u na poklon dobivaju Aqua kapu. Dovoljno je u bilo kojoj dm trgovini u razdoblju od 16. do 31. listopada kupiti bilo koja dva proizvoda Head&Shoulders i moderna i lijepa kapa je vaša.

Inovativni proizvodi za zdravlje kose

Poznato je da perut utječe na stanje vlasišta, koje je osnova za zdrav rast kose. Nedavna istraživanja pokazala su pak da perut može utjecati čak i na kvalitetu vlasi kose. Sama vlas može biti oštećena kroz tjelesnu reakciju na perut - češkanje, koje je rezultat suhog i neugodnog osjećaja na vlasištu. Kada je koža vlasišta suha i gubi vlažnost, i njena zaštitna funkcija od vanjskih utjecaja je smanjena. Kada uzmemo sve ovo u obzir, kosa je sklonija oštećenjima i veća je šansa da počne opadati.

Rješenje za problem vlasišta i gubitak kose je novi Head&Shoulders protiv ispadanja kose - kombinacija dva proizvoda za dvostruki učinak: trajna gustoća kose zbog koje će vas svi primijetiti, kao i poboljšanje stanja vlasišta. Zato, za zdravu i gustu kosu izaberite kombinaciju šampona i tonika Head&Shoulders.

Dobar izgled i samopouzdanje

Šampon protiv ispadanja kose od prve uporabe daje vrhunske rezultate u borbi protiv peruti, ali i osigurava normalizaciju stanja vlasišta te ga čini zdravijim. Ovaj šampon sada dolazi u kombinaciji s inovativnim, jedinstvenim tonikom, koji sadrži Triple Active Complex s kombinacijom tri dokazana sastojka za njegu vlasišta: pantenol (pro-vitamin B5) koji je poznat po svojem umirujućem djelovanju, nijacin (vitamin B3) koji pomaže jačanju kože i kofein koji pomaže mikrocirkulaciju.

Tonik protiv ispadanja kose uzrokovanog lomljenjem upotrebljava se svakodnevno na mokroj ili suhoj kosi. Kosu treba razdijeliti na više mjesta i raspršiti tonik po vlasištu, tri puta duž svakog razdjeljka, do otprilike 15 puta ukupno, pa nježno umasirati.

Zato koristite proizvode Head&Shoulders, a kad pokrivate glavu, neka to bude zato jer imate atraktivnu Aqua kapu, a ne zato jer želite sakriti kosu u lošem stanju.

Ovu idealnu kombinaciju možete osvojiti i u nagradnoj igri!

30.10.2014. 09:38:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh