« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
ZADNJI DAN

Spektakularna završnica FASHION.HR-a

Večer je otvorila revija Roberta Severa, a kolekcija koju potpisuju Robert Sever i Branko Basletić donijela je na pistu dašak glamura

Sjajne revije zadnjeg dana FASHION.HR-a
Sjajne revije zadnjeg dana FASHION.HR-a (Fashion.hr)
Više o

Robert Sever

,

eNVy Room

,

Marina Design

,

Perwoll FASHION.HR

,

Marija Kulušić

,

Coded Edge

Posljednje večeri Perwoll FASHION.HR-a svoje su kolekcije predstavili Robert Sever, Marija Kulušić, Coded Edge, Marina Design i dizajnerski dvojac eNVy room čijom je slavljeničkom revijom zatvoren 17. po redu Perwoll FASHION.HR. U paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma i sinoć se tražilo mjesto više u publici.

Večer je otvorila revija Roberta Severa, a kolekcija koju potpisuju Robert Sever i Branko Basletić donijela je na pistu dašak glamura. Naglašen struk, suknje do ispod koljena i duge haljine te jarke boje i luksuzni materijali uz neizostavan i raskošan nakit osvojili su ženski dio publike. Kao pravi kontrast kolorističnom izražaju prve revije sinoć, uslijedila je kolekcija mlade Marije Kulušić koja se ovog puta odlučila za neboje, crnu i bijelu te nijanse crvene, bež i maslinaste. Kolekcija inspirirana samurajima futuristički je prikaz odjevnih komada koji su bogati volumenom s precizno razrađenim detaljima. Marina Design također se odlučila za neboje i pokazala kolekciju za moderne nomade kojom dominira crna u neobičnim krojevima i kombinacijama materijala. Kolekcija za žene izražene osobnosti nesumnjivo će osvojiti poklonike Marinine estetike.

Futurizam je nit vodilja i mladog branda Coded Edge iza kojeg stoje Silvio Ivkić i Jure Perišić. Vizija postapokaliptičnog grada prikazana je u kolekciji koju čine pojednostavljene duge suknje u kombinaciji s dugim jaknama i predimenzionirani lepršavi komadi od muslina.

Večer je svečano zatvorila revija dizajnerskog dvojca eNVy room kojom su Nikica Ivančević i Vjeko Franetović proslavili jubilarnih deset godina rada. Prepoznatljiv potpis dvojice dizajnera u ženstvenim krojevima, čipki i materijalima koji ističu žensku siluetu vidljiv je u svakom njihovom odjevnom predmetu - od haljina, kombinezona, do suknji. No, slavljenička revija pod pokroviteljstvom branda Samsung imala je i humanitarni karakter. Na pisti su se mogle vidjeti majice koje je eNVy room dizajnirao za Fashion.hr Style Community, a sredstva prikupljena prodajom ovih majica bit će donirana udruzi Europa Donna kao pomoć kampanji u borbi protiv raka dojke.

Nikad jače izdanje Perwoll FASHION.HR-a sinoć je službeno zatvoreno, a u pet dana predstavilo se 18 dizajnera čije su kolekcije popratili modni kritičari i predstavnici medija te brojne poznate osobe. 

19.10.2014. 13:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh