« Seks
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
SAVJETI

Što NE treba raditi ženama u krevetu

Zaboravite za početak sve porniće koje ste gledali, priče koje ste pročitali i slikice iz Kamasutre, žene zanima jedino praksa

Istraživanje će vas daleko dovesti
Istraživanje će vas daleko dovesti (Arhiva)
Više o

seks

,

savjeti

,

orgazam

,

dobar seks

,

najbolji seks

Obično se piše o tome što se voli u krevetu, a rijetko o tome što se ne voli. Men's Fitness odlučio je napraviti sažetak najvažnijih savjeta o tome kakav bi muškarac trebao biti u krevetu da njegova partnerica bude zadovoljna. 

Naravno da nema univerzalne istine kad se radi o igricama pod plahtama, no u slučaju da je partnerica čitala previše Pedeset nijansi sive, možete biti sigurni da će vam to dati do znanja vrlo jasno.

Dakle, zaboravite za početak sve porniće koje ste gledali, priče koje ste pročitali i slikice iz Kamasutre, žene zanima jedino praksa, tj. što vi stvarno znate i možete napraviti u krevetu. Praksa podrazumijeva i intuiciju i čitanje neverbalnih signala koje dobivate od partnerice. Kad to izvježbate, na konju ste. 

Naravno, nemojte se fokusirati samo na jedan dio tijela, pogotovo ne na onaj koji vam je prva meta ... znamo svi o čemu se ovdje govori. Istraživanje tijela partnerice je, pod jedan, zabavno, a pod dva, korisno jer onda možete primjeniti znanja iz prethodnog odjeljka i napraviti prave stvari.

Što se tiče eksperimentiranja, njega zaboravite ako niste prije o tome porazgovarali, jer nitko ne voli neugodna iznenađenja u krevetu.

Kad smo već kod zaboravljanja pornića i sličnih stvari, budite svjesni da ideja o seksu koji traje satima i sastoji se od mnogo orgazama nije baš najstvarnija i da se teško može dogoditi baš vama i baš svaki put. Nije problem ako muškarac svrši prvi, nego ako nakon toga legne spavati ... znači, ako vam se to i dogodi, nastavite akciju sve dok i partnerica ne bude zadovolj(e)na.

24.01.2013. 23:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh