« Seks
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
TOČNO JE ... SATI :)

Najbolje doba dana za seks

Uvjerljivo najbolje doba dana za seks je ... odmah nakon Dnevnika :) ... naravno, ako ga ne pogledate i potpuno se uspavate

Večernji je seks najbolji
Večernji je seks najbolji (Arhiva)
Više o

seks

,

najbolji seks

,

doba dana

,

jutarnji seks

,

večernji seks

,

popodnevni seks

Seks je, kao što dobro znano, jedna od onih stvari koje brak čine dobrim ili lošim. U prvoj godini braka normalno je da se partneri seksaju barem jednom dnevno, bez obzira na doba dana. 

Nakon toga taj se prosjek smanjuje, pa kad brak uđe u zrelu fazu, smatra se normalnim jednom do tri puta tjedno, najčešće navečer. No, seks je najbolji kad su oba partnera opuštena, tako da je ponekad teško uskladiti ritam dana obje strane. 

Rano ujutro žene nisu baš najornije za seks jer im je razina melatonina visoka, a tjelesna temperatura niska, dok muškarci upravo tada imaju vrhunac uzbuđenja, što se kod većine manifestira jutarnjom erekcijom.

Nakon prve jutarnje kave, žene su budne, razina endorfina im je najviša u danu pa se lako uzbuđuju, a muškarcima je testosteron u padu, no još uvijek se mogu bez problema uzbuditi, pa je ovo jedno od boljih doba dana.

Iza podne je praktički najgore vrijeme i za muškarce i žene, no već iza 16 sati ženski reproduktivni sustav najbolje funkcionira, pa imajte zaštitu pri ruci ako niste odlučili postati roditelji. 

Najbolje je vrijeme za seks, kolokvijalno rečeno, iza Dnevnika, jer su iza 20 sati oba partnera već dovoljno opuštena, prebrodili su dnevnu nervozu i otpustili stres od posla, pa nije ni čudo da je upravo to najomiljenije doba za igrice pod plahtom.

23.01.2013. 23:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh