« Žene
objavljeno prije 9 godina
HE HE

Što muškarci zapravo misle kad ...

Muškarce prati glas da ih je lako pročitati, no svaka će se žena povremeno naći u situaciji da jednostavno ne razumije zašto se njen dragi tako ponaša

Kako shvatiti muškarce
Kako shvatiti muškarce (Arhiva)
Više o

muškarci

,

razmišljanje

,

karakteristike

,

postupci

Muškarci ponekad nisu baš najjednostavniji, u to će se uvjeriti svaka žena koja se iznenadi nekim postupkom svog dragog koji si ne može objasniti. No, kad bi muškarci priznali neke stvari, sve bi bilo puno lakše. E, umjesto priznanja svog dragog, pročitajte ovo pa ćete znati što se zbiva.

Naime, muškarci u najvećem broju slučajeva nemaju pojma što njihove partnerice žele, pa onda u njihovoj glavi nastaje panika - kako se ponašati, pokazati emocije ili ne, držati se mudro ili pristupačno? Ovaj kaos može razriješiti samo žena - recite im što želite i spasite ih muke. 

>> Kako promijeniti ponašanje muškarca >>

Ako mislite da vam se dragi ispričao zato što je shvatio gdje je pogriješio - varate se, u najvećem broju slučajeva pojma nema zašto se mora ispričati, no svejedno će to napraviti samo kako bi izbjegao svađu.

Ljubomora na prijateljice najčešće nije potrebna, jer iako se on trudi oko nje i jasno vam je da misli da je ona seksi - njega ona stvarno ne zanima. Jednostavno, muškarci su takvi u društvu lijepih žena (u najvećem broju slučajeva).

>> Što bi žene voljele da muškarci rade >>

I da, muškarac koji šuti obično nije mutav ili neosjetljiv muškarac, on samo pokušava svoje probleme riješiti sam sa sobom. Tu se razlikuju od žena, ali kako im to najbolje ide upravo na taj način, pustite ih na miru ...

24.04.2015. 19:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh