« Žene
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
PROČITAJTE! :)

Mitovi o muškarcima koje treba razbiti

Mitova o oba spola ima dovoljno da ionako komplicirane muško-ženske veze naprave još zahtjevnijim i kompliciranijim, pa krenimo u razbijanje

Muškarci su ćudne biljke
Muškarci su ćudne biljke (Arhiva)
Više o

muškarci

,

mitovi

,

razbijanje mitova

Muškarci su ženama, recimo to otvoreno, prilično čudni, a kako o njima kruži prilična količina mitova, treba ih razbiti kako ne bi štetile vezama u slučaju da je žena progutala priče "iskusnijih" frendica.

Recimo, muškarci nisu šutljivi, takav se dojam može steći samo kad se druže sa ženama, dok su sa svojim muškim prijateljima vrlo otvoreni i više nego rječiti. No, kad se pojavi žena, kao da im je netko ukrao glas.

>> Mitovi o muškarcima u koje žene još uvijek vjeruju >>

Naravno, muškaci ne misle stalno na seks, štoviše, gotovo polovica njih na seks misli tek nekoliko puta tjedno, a tek malo iznad polovice misli svaki dan. Da, ima i četiri posto čudnovatih koji na to ne misle i po mjesec dana, ali to su stvano rijetke biljke.

>> Mitovi o muškoj seksualnosti >>

Osjećaji jednako udaraju i muškarce i žene, samo što je jači spol nešto suzdržaniji u njihovom javnom izražavanju, što ne znači da nemaju bogat unutarnji emotivni život. Kako imaju sreće pa su otporniji na stres, možda se čine bezosjećajnima, no to je jako daleko od istine, kao i mit da se boje obaveze.

>> Mitovi o muškarcima koje vrijedi razbiti >>

Za kraj, muškarci ogovaraju - itekako vole sočan, dobar trač koji će s veseljem proširiti dalje.

21.04.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh