« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
TAJNE

Što muškarci taje od žena

Nekoliko stvari koje svaki pravi muškarac skriva kao zmija noge

Što ne možete sakriti
Što ne možete sakriti (FreeDigitalPhotos)
Više o

žene

,

muškarci

,

tajne

,

masturbiranje

Male tajne koje svaki pravi muškarac ima, a ne bi ni u ludilu priznao dragoj, možemo započeti s uživanjem u romantičnim filmovima i komedijama. Naravno da ni u ludilu neće s dragom u kino pogledati takav film, ali će ga sigurno pogledati na televiziji.

Uz to, sigurno žele znati svaku sitnicu o vama, ma koliko se pravili frajeri koji su cool. Nema teorije da ne pokušaju saznati apsolutno sve o vašim bivšim ljubavima, a kad vas počnu rešetati s pitanjima o frendovima na Facebooku, nećete vidjeti kraja ...

Ako se ponašaju hladnokrvno i kritiziraju vas zbog vaših kompleksa kojih se ne možete riješiti, nemojte očajavati - i oni se grizu jednako toliko kao vi, ako ne i više. Kad se pogledaju u ogledalo, a tamo je neki (pro)sjedi lik koji je uzgojio čisto pristojnu pivsku trbušinu koji mu izgleda kao potpuni stranac, vjerujte, nije mu svejedno.

Za kraj, muškarci masturbiraju puno češće nego što vi to mislite, štoviše, većina to radi nekoliko puta dnevno. Nemojte to krivo shvatiti, to je jednostavno metoda opuštanja koja je najjednostavnija i uvijek dostupna.

29.11.2013. 20:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh