« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
DRAGA ...

Što muškarci obožavaju kod žena

Muškarcima je izuzetno drago kad im žene prve pošalju poruku tijekom dana, jer u tom slučaju ne ispadaju posesivni kontrol freakovi

Kad se uvali na vaša prsa ... vi ste zaštitnik
Kad se uvali na vaša prsa ... vi ste zaštitnik (Shutterstock)
Više o

žene

,

ponašanje

Muškarci će kod žena neke stvari obožavati bez obzira na to kad su ih napravile, i to samo zbog toga što im one donose neopisivo veselje. Zanimljivo, niti jedna od njih nema nikakve veze sa seksom. 

Tako je, primjerice, muškarcima izuzetno drago kad im žena prva pošalje poruku tijekom dana, jer u tom slučaju ne ispadaju posesivni kontrol freakovi, nego osjećaju da su važni.

Jednako snažan osjećaj sreće obuzet će ih kad dobiju poruku od drage koja je izašla s prijateljicama, jer im to jasno govori da se na njih misli uvijek.

Vrlo dobra je reakcija muškarca kad se uvali se na kauč i gleda film ili omiljenu seriju s dragom, a ona mu nasloni glavu na grudi - odmah se osjeća kao veliki zaštitnik što je uloga koju jako voli.  

Za kraj, sitni znaci ljubavi poput dodira u javnosti ili grljenja u redu u trgovini ili na kino blagajni uvijek će izazvati vrlo pozitivne reakcije. 

08.11.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh