« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
SAVJETI

Što muškarci ne smiju raditi na spojevima

Uvijek ima talentiranih tupana koji bi uspješno upropastili i spoj s lutkom na napuhavanje, pa evo par savjeta da ne uletite u tu kategoriju

E, gle kako sam dobar status stavio?! WTF?!
E, gle kako sam dobar status stavio?! WTF?! (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

zavođenje

,

spoj

,

greške

Kako upropastiti spoj koji je na početku izgledao sjajno i vrlo obećavajuće? Nije baš neki problem, štoviše, vrlo lako ako napravite neke od ovih stvari. Recimo, sjednete lagano na piće, djevojka vas milo gleda, a vi izvadite mobitel i krenete stavljati statuse na Fejs i odgovarati na poruke. Svaka koja drži do sebe nikad više neće izaći s vama.

Greška broj dva je jednako česta kao i prva, a ta je kad konobar napokon uspije dobiti vašu pažnju, pa vi ne dižući pogled s mobitela krenete u onu poznatu - za mene pivo, a za nju ... Gotovi ste prije nego što završite rečenicu.

Ako ste izašli na spoj, nepisano je pravilo da će muškarc platiti račun. Pola pola ne dolazi u obzir ako ne želite da vas trača do kraja života (ili vam nabija na nos ako je ipak uspijete nekako udobrovoljiti i osvojiti). Napojnica se podrazumijeva, jer inače ispadate škrtac, a takve nitko ne voli.

Prvih par spojeva obavezno izostavite bilo koju bivšu iz razgovora, kako god znate i umijete. Uz to, bajke o vašim ogromnim i važnim poslovima uspavat će ženu brže od čaše toplog mlijeka.

Ako uspješno izbjegnete ove zamke, šanse su vam otprilike tisuću puta veće nego ako napravite neku od njih, pa sretno!

14.08.2013. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh