« Muškarci
objavljeno prije 11 godina
1, 2, 3 ...

Što muškarci još vole osim žena

Žene su na prvom mjestu, no muškarci imaju i druge strasti koje nekad mogu biti jače i od strasti prema suprotnom spolu

Muškarci vole i svoje prijatelje
Muškarci vole i svoje prijatelje (Arhiva)

Lijepe žene su muškarcima obično na prvom mjestu kad ih pitate što vole, onako, u povjerenju. No, konkurencija nije mala, jer ima još dosta zanimljivih stvari koje mogu odvratiti mušku pažnju, što ženama nije uvijek drago.

Primjerice, prijatelji. Rijetko koji muškarac nema neku ekipu koja će ga povremeno odvesti negdje gdje žena ne bi voljela, raditi stvari koje ona ne bi voljela da on radi. Ipak, savjet stručnjaka je jednostavan - pustite ga na miru, ne gadite mu prijatelje sve dok je sve u granicama normale.

Mame, preciznije svekrve, priča su za sebe i stvarno nema puno muškaraca koji imaju potpuno normalno uređene odnose s majkom, tj., čije majke ne dolaze, zanovijetaju, daju zlobne primjedbe i slično. U tim situacijam postoje dva izlaza - možete se pomiriti sa situacijom i izvući najbolje iz nje, ili dati dragome ultimatum. 

Sport je nešto što će većini muškaraca prestavljati neki ventil kroz koji će uspješno izbaciti frustracije. Stoga, taman to bilo i više puta tjedno po sat-dva, pustite ga da ode na svoj hakl, bit će mirniji i bolji.

Za kraj, posao. Nije da je posao nešto što baš svi obožavaju, ali često se događa da oduzima jako puno vremena i utječe na kvalitetu odnosa. Prije nego što počnete zanovijetati, razmislite je li odnos potrošenog vremena i zarade zadovoljavajući. 

07.06.2013. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh