« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
ZANIMLJIVO

Što muškarca čini pravim zavodnikom

Ako imate problema s osvajanjem ljepšeg spola i oduvijek zavidite likovima koji to rade s lakoćom, evo par naputaka kako da to i vama postane dostupno

Blesavi uleti sigurno vas neće proslaviti među prijateljima
Blesavi uleti sigurno vas neće proslaviti među prijateljima (Arhiva)
Više o

muškarci

,

zavođenje žena

,

zavodnici

Zavodnici su obično predmet zavisti u društvu, priznajmo otvoreno - tko ne želio svaki put otići s nekog partyja ili tuluma s najboljim komadom? No, što kad to uporno radi lik koji nema ni najviše love, ni najbolji auto, a bome ni ne izgleda najbolje?

To su pravi frajeri, tvrde psiholozi, jer prava je moć muškarca u karizmi i sposobnosti da ženu u razgovoru zainteresiraju za sebe. Vjerovali ili ne, unatoč sve većem broju sponzoruša, ženama je i dalje ono što se nalazi unutra važnije od vanjskog ...

Znači, ne morate biti predivni, visoki i plavi s pločicama na trbuhu i ključevima Ferrarija u ruci, dovoljno je da ste uredni i - zanimljivi. Što je zanimljivo? Samopouzdanje koje nije ego trip niti bahatost i sposobnost snalaženja u svakoj situaciji - kraj takvih se muškaraca žene osjećaju sigurno, a to im je pri vrhu liste prioriteta kad biraju partnera.

Nakon toga trebate biti duhoviti, ali ne i naporni s lošim vicevima (dve dobre fore plasirane tijekom večeri bolje su od 50 viceva) i - pametni. Visoka razina opće kulture i mogućnost vođenja razgovora o svim temama je na dobroj cijeni, a ako uz to znate i osnove o "ženskim temama", na najboljem ste putu da budete jednostavno neodoljivi.

Za kraj, ne zaboravite - džentlmeni su uvijek u modi, pa pridržavanje stolca, kaputa, otvaranje vrata i pružanje ruke kad se izlazi iz automobila ili hoda niz stepenice od vas će učiniti poželjnog muškarca u trenu.

Kad malo bolje pogledate, ništa od navedenog nije bogom ili genetikom dano, već se radi o navikama koje možete steći i unaprijediti sami ... pa ne čekajte da vam to padne s neba.

16.01.2016. 21:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh