« Seks
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
MA DA?!

Što je sve bolje od orgazma?

Orgazam je u medijima dobio mitske proporcije, no jedna se liječnica ne slaže sa stavljanjem ženskog orgazma na pijedestal vrhunskog zadovoljstva

Je li baš orgazam najveće zadovoljstvo?
Je li baš orgazam najveće zadovoljstvo? (DeviantArt)
Više o

vaginalni orgazam

,

orgazam

,

ženski orgazam

,

najbolji orgazam

Kad žene pišu o orgazmu, to je prava prilika da saznamo o čemu se tu zapravo radi. Ne stavljaju ga na pijedestal, ne misle da je to vrhunac svega u životu, a ako ste pritom i znanstvenica, onda možete napraviti i listu stvari koje su bolje od orgazma.

Yvonne K. Fulbright napravila je upravo takvu listu, a na njoj je na prvom mjestu - stalno smijanje. Ako imate nekoga tko vas stalno nasmijava, oslobađa vas stresa i uljepšava vam svaki dan. To je bolje od orgazma.

Kad vas zagrli vaše dijete, možete osjetiti ljubav koja nadmašuje sve ostale, a sljedeće na listi je mogućnost da se okrenete na drugu stranu i ponovno zaspete. Tek malo manje dobro je napiti se svježe vode kad ste žedni, ili se ubaciti u toplu kadu nakon cijelog dana na hladnoći.

Jako je dobro i dobiti neočekivan iznos novca, čak malo bolje nego leći u čist i mirisan krevet, a od orgazma je bolje i osjetiti cijelo partnerovo golo tijelo na svome.

Kad sve ovo pročitamo i prisjetimo kako je to dobro, orgazam više ne zvuči tako napeto ...

27.12.2013. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh