« Seks
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
OPA!?

Par trikova za sjajan blagdanski seks

Dobra je ideja pokušati naći skrovito mjesto u kući punoj rodbine i opaliti jedan seks na brzaka, pa makar i u preuskom WC-u

Nakon seksa napravite seksi oblačenje.. Ubrzo ćete biti opet goli!
Nakon seksa napravite seksi oblačenje.. Ubrzo ćete biti opet goli! (Arhiva)
Više o

seks

,

najbolji seks

,

seks na brzaka

,

jutarnji seks

,

blagdanski seks

Blagdani su puni sjajnih emocija koje se najbolje mogu iskoristiti u - krevetu, kaže seksualna terapeutkinja Patti Britton i daje par savjeta kako se zagrijati i vratiti strast u seksualni život.

Ako tijekom blagdana idete makar na neki kraći put, nemojte zaboraviti spakirati seksi donje rublje, jer se tako možete početi zagrijavati već kod kuće, nastaviti u automobilu, a kad napokon stignete do hotela, ludilo može početi.

U slučaju da vam je radno vrijeme potpuno sumanuto i ne možete dobiti ni dana slobodnog između blagdana, seksi porukice, slikice i vrući SMS-ovi zagrijat će i vas i partnera koji vas čeka kod kuće. 

Ni tulumi nisu loša mjesta, pogotovo ako se počnete lagano napaljivati i pipkati u automobilu na putu do tamo, jer ćete nastaviti na partyju, a kad dođete kući, seks će biti nezaboravan. 

Dobra je ideja pokušati naći skrovito mjesto u kući punoj rodbine i opaliti jedan seks na brzaka, pa makar i u preuskom WC-u, jer će vam tih nekoliko minuta strasti značiti jako puno.

Jutarnji je seks najkomotniji izbor, naravno, u slučaju da možete zaključati vrata spavaće sobe kako vas djeca ili punica ne bi iznenadili.

U svakom slučaju, neka od ovih prilika će vam se ukazati, nemojte je propustiti ni za živu glavu.

26.12.2013. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh