« Muškarci
objavljeno prije 9 godina
BAŠ TAKO

Što je potrebno da budete savršen muškarac

Iako većina muškaraca zapravo ne želi biti savršena, ponekad se ulove u razmišljanju što bi im bilo potrebno za to ... pa evo o čemu se radi!

Nije lako biti savršen
Nije lako biti savršen (Arhiva)
Više o

muškarac

,

karakteristike

,

savršen muškarac

Muškarac koji želi biti savršen iz ženskog kuta gledanja morat će se dobro potruditi da zadovolji sve kriterije, pa da vidimo što je sve potrebno za tu prestižnu titulu.

Morate nabaviti psa - cure vole slatke stvari, poput male djece i pasa. Naravno, pas mora biti sladak, nabrijani pitbull ili doberman privući će samo komade s kojima možda ne bi bilo pametno završiti u krevetu ...

Slijede djeca - svoje (vjerojatno) nemate, pa će odlično poslužiti i mali nećak ili nećaka. Naime, kad žena vidi muškarca koji se slaže s djecom, zna ih zabaviti i ne paničari kad počnu plakati - već se vidi s njim u krevetu (i pred oltarom, istini za volju).

E, sad prelazimo na teže stvari - stan vam mora biti uredan. Naravno, ne baš preuredan i pod konac jer bi mogla pomisliti da igrate za onu drugu momčad, jel', ali uredno složen i usisan svakako, bez ostataka hrane i s punim hladnjakom

Tu dolazimo do drugog problema - i u kuhinji trebate biti majstor. Trebate znati što radite, uz to sljubiti neko odgovarajuće vino i lijepo servirati. Teško da postoji žena koja nakon odlične večere i čaše sjajnog vina neće biti vaša. 

Ako ste uz sve to u stanju biti gentleman koji će pridržati ne samo vrata nego i kaput, uvijek pustiti damu prvu i sve ostalo što ide uz to, učinit ćete da se osjeća posebno - a to je ono što želi svaka, ali svaka žena.

Mislite da ste dorasli zadatku?

14.05.2015. 21:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh