« Život
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
SAVJETI

Što je najvažnije za dobru vezu?

Faktori koji utječu da veza bude dobra nisu ništa senzacionalno i nemoguće već upravo obrnuto, no ipak ima more loših brakova i veza

Trudite li se oko svoje veze?
Trudite li se oko svoje veze? (Shutterstock)
Više o

ljubav

,

žene

,

savjeti

,

veza

,

muškarci

,

uspjeh

,

dobra veza

Koje su vještine nužne kako bi veza bila kvalitetna i opstala bez obzira na probleme, zapitali su se istraživači na American Institute for Behavioral Studies na čelu s Robertom Epsteinom i proveli su istraživanje na preko dvije tisuće osoba.

Rezultati nisu iznenađujući, pa je tako na prvom mjestu poznavanje partnera i sposobnost vođenja stabilnog i normalnog života kod oba partnera. Pojednostavljeno, znate da voli doggy style, ali isto tako i kako pije kavu i koji mu/joj je sendvič najdraži.

Uz to, oba partnera u idealnoj vezi znaju upravljati novcem, imaju posao na kojem nemaju problema i paze na svoje zdravlje i zdravlje partnera.  

Ma kako ovo logično zvučalo i većina će odmahnuti rukom govoreći da to sve znaju i rade, zašto onda ima toliko loših veza i brakova?

30.08.2013. 21:26:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    HBomb
    30.08.2013. 21:51
    Možda zato kaj smo prisiljeni raditi za mizeriju, pa vlada općenito nezadovoljstvo, a na pojedinačnoj razini raste i količina stresa.
    Što se tiče veza i brakova, kod nas je još uvijek "pravilo" da se moraš ženiti. Pod pravilom mislim na stare običaje, pa je uvriježeno mišljenje društva da to jednostavno moraš napraviti - u suprotnom si propalica ili čudak ili peder
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh