« Muškarci
objavljeno prije 11 godina
DONJE RUBLJE

Što izbor gaćica govori o muškarcu

Ako se prema donjem rublju mogu procjenjivati karakteristike žena, ista stvar onda vrijedi i za muškarce

Bokserice nose muževni džentlmeni
Bokserice nose muževni džentlmeni (Arhiva)
Više o

donje rublje

,

tange

,

gaće

,

slip

,

bokserice

O ženskom donjem rublju ispisano je pravo malo more članaka, analiza, napravljeno galerija i viceva da im se i broja ne zna. No, i muškarci nose donje rublje, preciznije gaće, i ako se po ženskom donjem rublju može nešto zaključiti o ponosnoj vlasnici, jednako se može napraviti i za jači spol.

Tako klasične bokserice, prema psiholozima, nose muževni muškarci koji se previše ne osvrću na modu, no unatoč tome paze na svoj izgled. Iako imaju coolerski stav u životu, na početku veze su vrlo džentlmenski nastrojeni.

Slip bokserice omiljeno su donje rublje muškaraca koji su sigurni u sebe i vode račune o trendovima. Ovakvi muškarci vole šarmirati žene i impresionirati ih modernim oblačenjem. Naravno, sve to ide uz uspješnu karijeru i život, razvijenu kulturu i najčešće podrijetlo iz viših slojeva društva. 

Slip gaćice nose muškarci koji su ili potpuno van modnih tokova ili im mama i dalje kupuje donje rublje. To su jednostavni i introvertirani tipovi koje moda apsolutno ne zanima. Ipak, izaći s njim je pravo zadovoljstvo jer zna kako se ponaša prema dami u društvu, iako u krevetu nije baš nešto posebno.

Ako vaš muškarac nosi tange, razmislite dobro još jednom o svim njegovim postupcima i procijenite igra li on i dalje za hetero tim ili je ipak izašao iz ormara. Ne mora nužno biti naklonjen svom spolu, ali da voli neke kinky igrice, voli sigurno. To su moderni tipovi, uvijek otvoreni za nove stvari, no uz pravu ženu mogu se smiriti i biti sjajni muževi. 

12.05.2013. 20:11:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh