« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
LEGENDA

Stipe Petrina kod Stankovića u Nedjeljom u 2

Živopisni načelnik općine Primošten dobio je priliku svoje stavove predstaviti na nacionalnoj televiziji

Stipe Petrina
Više o

Aleksandar Stanković

,

Nedjeljom u 2

,

Stipe Petrina

Stipe Petrina, legendarni načelnik općine Primošten gostovao je kod Aleksandra Stankovića u emisiji Nedjeljom u 2. Borac za prava Primoštena, poznat po svojim svađama sa županijskom skupštinom, koja mu ne dozvoljava ulaz na sjednice iako je izabran kao vijećnik objašnjavao je pravne zavrzlame u kojima stvarno nije jasno ima li on pravo biti i načelnik i vijećnik ili ne.

Najvažnija najava u cijeloj emisije je da Stipe Petrina ide na izbore na nacionalnoj razini, što će vjerojatno donijeti živopisnu kampanju i karakteristične izjave koje će ponovno dići stranke na noge.

Petrina želi decentraliziju države, rješenje problema državne uprave (pismo ministru uprave pročitajte ovdje), a kaže da vjeruje kako ima velike mogućnosti ući u Sabor temeljem rezultata u IX. izbornoj jedinici.

Stipe Petrina inače je RVI i živi od mirovine i svog polja, a načelnik općine je volonterski, kao i cijela njegova uprava.

Stanković je potrošio gotovo pola emisije pokušavši uvjeriti Petrinu da većina stvari koje radi općina nije legalno, no argumenti su u svim slučajevima ostali jači na strani živopisnog Primoštenca, koji pokazuje da se protiv države može boriti.

Na svaku Stankovićevu primjedbu Petrina je imao spreman odgovor i repliku, koja bi voditelja natjerala na povlačenje.

27.03.2011. 14:27:48
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    ivano
    27.03.2011. 16:44
    Podržavamo ovoga čovjeka koji je svojim rezultatimo dokazao da ne prodaje maglu nego da je pošten i radnik prije svega - STIPE PETRINA ISTINSKA LEGENDA!!!
  2. avatar
    crozona.net
    27.03.2011. 18:33
    Meni se sve više čini kako Petrina neće dugo biti na slobodi, pogotovo ako krene još žešče protiv HDZ-a. Jednom prometnom bi se problem mogao riješti. Inače čovjeku svaka čast, čim netko ne muljari u govorima kao političari odmah ga se diskvalificira.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh