« Stand up
objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca
NAJAVE

Stand up & Improv show prvi puta u Splitu

Spontani nastupi, koji su svaki puta novo i posebno iskustvo, odvijaju se ispred gledatelja/ica koji su vrlo bitan dio cijelog nastupa sa svojim prijedlozima i komentarima

Improv u Splitu
Improv u Splitu (Studio Smijeha)
Više o

Studio smijeha

,

improv komedija

Studio Smijeha ima već dugogodišnju tradiciju nasmijavanja u Splitu! Ovaj put zagrebačka ekipa stiže sa svojim novim showom koji oduševljava Hrvatsku. Kao što i sam naziv kaže, ovo će biti jedna sasvim improvizirana predstava.

Komedija improvizacije ili improv predstavlja scensku formu u kojoj se sve smišlja na samoj sceni tijekom nastupa. Spontani nastupi, koji su svaki puta novo i posebno iskustvo, odvijaju se ispred gledatelja/ica koji su vrlo bitan dio cijelog nastupa sa svojim prijedlozima i komentarima.

Improvizatori/ice skaču iz prostora u prostor, iz emocije u emociju ali od svega žele kroz improvizaciju biti što duhovitiji.

Publika je najbitnija u predstavi jer upravo publika sudjeluje u izgradnji priče i zato dođite u što većem broju i ne propustite priliku dobro se nasmijati i napuniti se pozitivom za novi radni tjedan.

Cijena ulaznice iznosi 40 kn.

Mjesto održavanja: Art Ghetto Academia 

Vrijeme održavanja: 20:30h

Ulaznice u pretprodaji od 25.01. u Turističkoj zajednici grada Trogira ili na dan predstave na ulazu.

07.02.2018. 15:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh