« Film
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
LJESTVICA

Stalloneovi "Plaćenici" najgledaniji film u SAD-u

VIDEO: Drugo mjesto zauzima "Vampires suck", parodija vampirske trilogije "Sumrak saga", koji se tek počeo prikazivati, a zaradio je 12,2 milijuna dolara

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Theexpendablesmovie.net)
Više o

Arnold Schwarzenegger

,

Jet Li

,

Bruce Willis

,

Sylvester Stallone

,

Mickey Rourke

,

MINGORP

,

cijene benzina

,

kolač od bresaka

,

breskve

"Plaćenici", američki film koji je režirao i producirao Sylvester Stallone, drugi tjedan zaredom najgledaniji je film u kinodvoranama SAD-a, prema brojkama koje je u ponedjeljak objavila tvrtka Exhibitor Relations.

Akcijski film koji prati postrojbu plaćenika zaduženih da svrgnu južnoameričkog diktatora, s nizom junaka koje tumače redom glumci poznati iz akcijskih filmova, Sylvester Stallone, Jet Li, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis te Mickey Rourke i Jason Statham, zaradio je 16,5 milijuna dolara proteklog vikenda nakon 34,8 milijuna dolara prošlog tjedna.

Drugo mjesto zauzima "Vampires suck", parodija vampirske trilogije "Sumrak saga", koji se tek počeo prikazivati, a zaradio je 12,2 milijuna dolara. Treći je film "Jedi, moli, voli" Ryana Murphyja s Juliom Roberts u glavnoj ulozi. Drugog tjedna prikazivanja zaradio je 12 milijuna dolara. Film bi se u Hrvatskoj trebao početi prikazivati početkom listopada. (hina/metro-portal)

23.08.2010. 10:17:59
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Goran
    23.08.2010. 11:06
    Samo zbog ozbiljne glumačke postave, inače je akcija ko i svaka druga.
  2. avatar
    igre
    26.01.2020. 15:56
    dobar film
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh