« Seks
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca

Sprej koji učinkovito odgađa ejakulaciju

Četrdeset posto muškaraca susrelo se s preranom ejakulacijom, sada je tu sprej koji rješava problem

(Corbis)
Više o

sprej protiv ejakulacije

,

seksualni problemi

,

produžena erekcija

,

PSD502

Razvijen je sprej protiv prerane ejakulacije, a upravo bi on mogao biti spas za jedan on čestih problema u spavaćoj sobi. Britanski znanstvenici proveli su testiranje nad skupinom muškaraca koji su nakon korištenja spreja, pet minuta prije početka seksualnog odnosa, produžili trajanje odnosa od pola do četiri minute duže nego je uobičajeno.

Zapravo se radi o vrlo malenoj količini lokalnog anestetika koji na kraće vrijeme ukoči penis te tako produži erekciju i spriječi preranu neželjenu ejakulaciju. Iako se ne radi o dugotrajnoj odgodi i ovih par minuta pomoglo je muškarcima koji su sudjelovali u studiji. Naime, većina njih nije mogla imate seksualni odnos duže od minute, a prije ovog tretmana pokušavali su na razne načine produžiti erekciju, primjerice uzimanjem oralnih depresiva.

Sprej nazvan, PSD502, pomogao je kod 90% muškaraca, a kod nekih je spolni odnos trajao šest puta duže nego inače. Većina problema prerane ejakulacije je psihološke prirode, pa je tako produženje spolnih odnosa za 1,7 puta zabilježeno i kod muškaraca kojima je dan placebo.

Prema statistikama, s problemima neželjene, prerane, ejakulacije barem se jednom u životu susrelo 40% muške populacije, a ovaj bi sprej mogao spasiti mnoge nesretne brakove i veze. Sprej bi se u slobodnoj prodaji mogao naći za manje od dvije godine. (metro-portal)

26.05.2009. 10:34:42
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  Igor
  25.04.2015. 22:37
  Da li je netko koristio Delayer sprej za odgodu ejakulacije? Totalna mi je potreba nešto naručiti jer imam problem sa preuranjenom ejakulacijom pa me zanima da li je Delayer zaista tako dobar kako pišu po forumima?
 2. avatar
  Boki
  02.03.2016. 03:50
  E narucio sam ga ja, trebao bi stici za koji dan
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh