« Stand up
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
PLAN 22

Spasite se uz Plan 22 Luke Vidovića

Iako u zadnje vrijeme niže uspjehe s dječjom predstavom „Čiribu Čiriba i vesela zanimanja", Luka paralelno radi i na zabavi za odrasle

Spasite se Planom 22
Spasite se Planom 22 (Arhiva)
Više o

Luka Vidović

,

Studio smijeha

,

Plan 22

Nakon nekoliko mjeseci intenzivnih stand up nastupa diljem Hrvatske i vođen geslom „Samo nas iluzija i smijeh spasiti mogu", poznati hrvatski iluzionist Luka Vidović osmislio je akcijski plan koji će našu zemljicu „izvući" iz depresije, besperspektivnosti i nelikvidnosti, a predstavit će ga u predstavi „PLAN 22" 28. studenog u 20:30 u Studiju Smijeha! U prodaju je pušteno samo 100 ulaznica, ostatak je poslan u Remetinec.

Iako u zadnje vrijeme niže uspjehe s dječjom predstavom „Čiribu Čiriba i vesela zanimanja", Luka paralelno radi i na zabavi za odrasle. Nakon predstave „Što je muškarac bez trikova" koja je premijerno bila izvedena u Špičkovini, ovom prilikom predstavlja još jedan  autorski projekt s premijerom u Zagrebu - „Plan 22". Predstava je comedy magic show, kojim je Luka uspješno povezao stand up i odlične iluzionističke trikove

Pretpremijera predstave održala se 31.10. i bila je rasprodana, nakon čega je pozvan u Samobor, Križevce, Koprivnicu, Donju Stubicu i u Jasku.

Nakon zagrebačke premijere Luka Vidović planira još niz nastupa jer spas trebaju mnogi na području cijele Hrvatske i šire!

Gradovi koji će se spasiti među prvima su:  

14.11. - Klub Kulture - Križevci

20.11. - Kulturno Kreativni Centar Pixel - Koprivnica

26.11. - Plava Dvorana - Donja Stubica

27.11. - Kulturni centar - Jastrebarsko

Luka Vidović ističe:  „U doba sveopće financijske i gospodarske krize, nije sve tako crno, rekli bi slijepci! Na kraju tunela nazire se svjetlo koje će nas obasjati i donijeti blagostanje i sreću u naše živote - to je„Plan 22"!"

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 30 kuna i možete ih kupiti u Studiju Smijeha ili ih rezervirati na broj telefona 01 5588-980 / 095 5103 129  te putem maila ulaznice@studiosmijeha.hr.

Sve informacije pratite na www.studiosmijeha.hr ili na facebook stranici Menart BPM.

 


14.11.2014. 17:27:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh