« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
ZZZZ

Snovi vašeg muškarca zapravo znače ...

Kad vaš muškarac sanja seks, recimo tako da vas vara s drugom ženom koju poznaje, to znači da ga ta žena privlači nekim dijelom svoje osobnosti

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

muškarci

,

snovi

,

sanjarica

,

značenje sna

,

tumač snova

,

značenje snova

Snovi i njihovo tumačenje predmet su zanimanja raznih profila ljudi, a pridružili su se i znanstvenici koji su pokušali saznati koju su najčešći muški snovi. Nakon opsežnog istraživanja došli su do pet najčešćih snova i ponudili značenje.

Ukratko, kad vaš muškarac sanja seks, recimo tako da vas vara s drugom ženom koju poznaje, to znači da ga ta žena privlači nekim dijelom svoje osobnosti, a ne fizičkim atributima. Kad sanja osobu koju nikad nije vidio, način na koji se seksa s tom sobom ukazuje na način kako ti volio raditi s vama. 

Kad muškarac sanja da kasni, to znači da na taj događaj ne želi ići jer misli da su svi tamo na neki način u prednosti pred njim i osjeća se nesigurno.

San o padanju znači da je muškarac pod velikim pritiskom i osjeća da gubi kontrolu nad situacijom, bila ona iz privatnog ili poslovnog života.

San o bijegu znači da muškarca nešto muči, no ne znači da će od toga bježati u stvarnom životu. Proganjanje u snu je simbol nečega što ga motivira na rad ili ga usmjerava prema nekom cilju. 

Učenje za ispit se ponavlja češće nakon završetka školovanja nego tijekom, a zapravo pokazuje da je osoba perfekcionist koja uspješno ostvaruje svoje ciljeve. 

 

06.11.2013. 21:42:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh