« Iza ogledala
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
DOSJEI X U AMAZONI

Snimljen izvanzemaljac u brazilskoj prašumi

Video vanzemaljca snimljen je u brazilskoj regiji Mamaus koja je koja je poznata po različitim NLO pojavama, a vi prosudite sami da li je autentična

Snimljen vanzemaljac u brazilskoj prašumi, YouTube, Screenshot
Snimljen vanzemaljac u brazilskoj prašumi, YouTube, Screenshot (Screenshot YouTube)
Više o

NLO

,

Brazil

,

izvanzemaljci

,

Amazona

,

snimka

Svi znamo da u amazonskoj prašumi postoje puno vrsta koje čovjek još nije otkrio, no da bića nalik izvanzemaljcima šeću šumom nitko nije očekivao.

Ako je snimka dvoje britanskih turista na kojoj se u pozadini, među stablima, vidi čudno biće autentična to bi moglo uzdrmati cijeli svijet.

Snimka je navodno snimljena u regiji Mamaus, koja je poznata po različitim NLO pojavama jer se smatra da je izvanzemaljcima zanimljiva zbog velike biološke raznolikosti, piše dailymail.

"U ovom području je brazilska vojska provela akciju imena Operacija Prato čiji je cilj bio pronaći dokaze o prisutnosti izvanzemaljaca.

Isprva su negirali operaciju da bi prije nekoliko godina priznali njeno postojanje, te su objavili veliku količinu sakupljenih podataka", rekao je Michael Cohen, istraživač paranormalnih pojava te vlasnik internet stranice allnewsweb.com.

Cohen je izjavio kako je snimka uvjerljiva i da će ju biti vrlo teško diskreditirati, a njenu autentičnost će provjeriti američki filmski stručnjaci.

Procijenite sami:

22.10.2011. 10:26:55
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    HBomb
    22.10.2011. 13:09
    jel to samo meni izgleda kao lutka ili? :/
  2. avatar
    Šaptač lakovjernicima
    22.10.2011. 17:44
    Ma to je obični istočnonjemački turist, samo je teško prepoznatljiv bez sladoleda i sandala na čarape.
    Interesantno kako su sve te snimke izvanzemaljaca redovito mutne i obavezno kratko traju, nikad ne vidimo vanzemaljca kako odlazi, a da ne spominjemo kako je snimatelj redovito hladnokrvan i samo nastavi snimati, ne bježi ni ne čudi se:)
  3. avatar
    poker
    24.10.2011. 12:58
    ne vjerujem u to, i mislim da svi novci koji se daju za to je bolje dati bolesnoj, gladnoj djeci!!!!!!!!!!!!!!!!
  4. avatar
    samo realan
    14.09.2012. 19:30
    Ha, slusajte, postoji milijardu cudnih i jezivih stvorenja na svijetu, a ti maloumni velikani trose novac na te "gluposti" (po mom misljenju), a kako bi drugacije prali velike iznose novca....a svaki dan snimaju reportaze o ljudima koji umiru od gladi diljem svijeta ....dajte pa kog vi zaj******
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh