Metro-portal.hr

objavljeno 22.10.2011. 10:26:55
DOSJEI X U AMAZONI

Snimljen izvanzemaljac u brazilskoj prašumi

Video vanzemaljca snimljen je u brazilskoj regiji Mamaus koja je koja je poznata po različitim NLO pojavama, a vi prosudite sami da li je autentična

Snimljen vanzemaljac u brazilskoj prašumi, YouTube, Screenshot
Snimljen vanzemaljac u brazilskoj prašumi, YouTube, Screenshot (Screenshot YouTube)

Svi znamo da u amazonskoj prašumi postoje puno vrsta koje čovjek još nije otkrio, no da bića nalik izvanzemaljcima šeću šumom nitko nije očekivao.

Ako je snimka dvoje britanskih turista na kojoj se u pozadini, među stablima, vidi čudno biće autentična to bi moglo uzdrmati cijeli svijet.

Snimka je navodno snimljena u regiji Mamaus, koja je poznata po različitim NLO pojavama jer se smatra da je izvanzemaljcima zanimljiva zbog velike biološke raznolikosti, piše dailymail.

"U ovom području je brazilska vojska provela akciju imena Operacija Prato čiji je cilj bio pronaći dokaze o prisutnosti izvanzemaljaca.

Isprva su negirali operaciju da bi prije nekoliko godina priznali njeno postojanje, te su objavili veliku količinu sakupljenih podataka", rekao je Michael Cohen, istraživač paranormalnih pojava te vlasnik internet stranice allnewsweb.com.

Cohen je izjavio kako je snimka uvjerljiva i da će ju biti vrlo teško diskreditirati, a njenu autentičnost će provjeriti američki filmski stručnjaci.

Procijenite sami:

22.10.2011. 10:26:55
http://metro-portal.hr/snimljen-izvanzemaljac-u-brazilskoj-prasumi/64663/