« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
STANJE NA CESTAMA

Zbog olujne bure zatvorena autocesta od Sv. Roka do Maslenice

Vozače se upozorava da u Gorskom kotaru, Lici, Slavoniji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj ne voze bez zimske opreme

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (HAK)
Više o

promet

,

snijeg

,

kiša

,

stanje na cestama

,

zimska oprema

Zbog olujne bure dionica autoceste A 1 od čvora Sveti Rok do čvora Maslenica zatvorena je za sav promet, a na D 54 Maslenica-Zaton Obrovački promet je dopušten samo za osobna vozila, izvijestio je kasno večeras u 23,30 sati Hrvatski auto-klub.

Zbog bure Jadranskom magistralom između Novog Vinodolskog do Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za I i II. skupinu: autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama, motocikle, vozila s natkrivenim teretnim prostorom i autobuse. Prometovanje je dopušteno samo osobnim vozilima.

Paškim mostom promet je zabranjen za I. skupinu.

Jak vjetar puše također na dionici autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić.

Snijeg otežava promet u Gorskom kotaru, Lici, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj te u Slavoniji.

Vozače se upozorava da ne voze bez zimske opreme, jer je na cestama u tim područjima ugažen ili razmočen snijeg na kolniku.

U Istri i Dalmaciji kolnici su mokri od kiše.

Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometovanja za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu u Gorskom kotaru, Lici i u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekt na relaciji Lopar-Valbiska prevozi samo osobna vozila. Ostali katamarani i trajekti plove redovito. (hina/metro-portal)

06.02.2010. 21:52:57
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh