« Putovanja
objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci
ISPROBAJTE :)

Snaga prirode i istočnjačkih tretmana u Termama Tuhelj

Dobro poznate po izvoru termalne vode i ljekovitog blata Terme Tuhelj od nedavno nude i nove tretmane bazirane na istočnjačkim drevnim recepturama – japansku masažu i manualnu terapiju

Opustite se u Termama Tuhelj
Opustite se u Termama Tuhelj (Terme Tuhelj)
Više o

Terme Tuhelj

Idealno je vrijeme za učiniti nešto za sebe, pripremiti duh i tijelo za dugo toplo ljeto. U Termama Tuhelj termalna voda i blato su prirodna ljekovita sredstva i nepresušni izvor zdravlja i energije. U kombinaciji sa inovativnim tretmanima i vrhunskom uslugom imate savršenu formulu za regeneraciju tijela i pomoć kod brojnih tegoba. Drevni istočnjački tretmani zapadni svijet oduvijek oduševljavaju svojom egzotikom i posebnošću, holističkim pristupom, širinom rješavanja problema i fantastičnim rezultatima.

Japanska terapeutska masaža

Iznimno korisna kod ispravljanja položaja zdjelične regije i postavljanja kralježnice i ostalih zglobova tijela u pravilan položaj. Cilj tretmana je opustiti napetost mišića kako bi se potom zglobovi lakše mogli namjestiti u pravilan položaj. Tretmanom se ponovno uspostavlja narušena simetrija tijela, pravilno držanje, ublažavaju se i uklanjaju bolovi u leđima, vratu te ostalim dijelovima tijela. Koriste se metode gnječenja i pritiska u svrhu opuštanja mekih tkiva. Tretman je spoj najboljih istočnjačkih tehnika - shiatsu i tajlandske masaže.

Japanska manualna terapija


Cilj tretmana je vratiti balans cijelog tijela, odnosno težište tijela dovesti u normalan položaj. Ukoliko je težište na svome mjestu tada je ravnomjerno raspoređena težina tijela, nema preopterećenja u zglobovima i svi su unutarnji organi na svom mjestu i normalno funkcioniraju. Terapija se sastoji od tri komponente koje se međusobno izmjenjuju i nadopunjuju - gnječenja, pritisaka i tehnike namještanja koštano zglobnih struktura. Posebno se preporučuje kod problema s kralježnicom, sportskih ozljeda, sindroma prenaprezanja.

Pronađite ravnotežu u Termama Tuhelj!

11.05.2018. 15:32:31
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh