« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci
COOL

Smart City Challenge hackathon u Splitu

Sudionici će imati 24h za razviti rješenje (prototip) u jednom od zadanih izazova: Internet svari (IoT), pametni domovi i zgrade, pametni prijevoz, pametna proizvodnja, pametni okoliš, pametno zdravlje, pametni građani

Prijavite se!
Prijavite se! (Arhiva)
Više o

Hackathon

,

Smart City Challenge hackathon

,

Global Entrepreneurship Week

Smart City Challenge hackathon je maratonsko natjecanje koje će se održati od petka 16. studenog do nedjelje 18. studenog na Sveučilištu u Splitu u sklopu Global Entrepreneurship Week-a.

Sudionici će imati 24h za razviti rješenje (prototip) u jednom od zadanih izazova: Internet svari (IoT), pametni domovi i zgrade, pametni prijevoz, pametna proizvodnja, pametni okoliš, pametno zdravlje, pametni građani.

Smart City Challenge hackathon trajat će 24 sata bez pauze, a natjecatelji će imati zadatak razviti potpuno novo rješenje u skladu s pravilima natjecanja.

Sudjelovati mogu svi, neovisno o njihovom obrazovanju ili zanimanju

Timovi će imati na raspolaganju nakon natjecanja dodatnih 5 minuta vremena za predstavljanje svojeg projekta stručnom žiriju. Kako bi omogućili natjecateljima što kvalitetniji razvoj od ideje do projekta, tu su mentori koji će ih svojim znanjem i kvalitetama dodatno usmjeravati.

Najbolji timovi osvajaju nagrade te dobivaju daljnju potporu za razvoj svojih projekata kroz inkubator. Natjecanje ima dvojaki karakter. S jedne strane, pruža priliku timovima da razviju svoju ideju i projekt uz pomoć izvrsnih mentora, a kasnije i kroz podršku partnera uključenih u projekt.

Prijave traju do 14. studenog 2018. Broj sudionika je ograničen, a rezultati prijava će biti objavljeni 14. studenog. Natjecanje nema gornju dobnu granicu, dok je donja granica postavljena na 18 godina starosti.

>> Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal >>

04.11.2018. 16:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh