« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
NAJAVE

Slash, Myles Kennedy and The Conspirators u petak na Šalati

U petak, 26. lipnja legendarni Slash, praćen Mylesom Kennedyjem i The Conspiratorsima, nastupit će na stadionu Šalata. Dva dana uoči velikog koncerta poznata je satnica i sve servisne informacije

Kako na Šalatu
Kako na Šalatu (LAA)
Više o

Slash

,

satnica

,

Myles Kennedy

,

The Conspirators

Satnica

Vrata stadiona Šalata otvorit će se u 19:00. Luxus Lord je svoj nastup započeti u 19:30, Hard Time u 20:05, a točno u 20:50 na pozornicu stupaju Slash, Myles Kennedy i The Conspirators. Nastup glavnih zvijezda trajat će oko dva sata.

Ulazi na stadion

Otvorena su tri ulaza za posjetitelje:

  • Ulaz Šalata donji (najbliži Schlosserovim stubama)

  • Ulaz Šalata gornji (kod Boinga)

  • Ulaz stepenice Vončinina

Sva tri će biti otvorena u 19:00.

Rubetićeva zatvorena za promet

Ulice Rubetićeva ulica bit će zatvorena za promet od križanja s Vončininom u petak od 17:00, pa sve do ponoći.

Parking

Najbliži javni parking nalazi se u Vončininoj. Iz Vončinine postoje stepenice kojima se dolazi do stražnjeg ulaza na stadion gdje će se također moći ući s ulaznicom. Najbliže javne garaže su na Langovom trgu i u Importanne Galeriji.

Zabrana unošenja fotoaparata, kamera i tableta

Osim uobičajnih stvari koje nije dozvoljeno unositi na koncert neće moći ući niti fotoaparati, kamere, tableti, niti bilo kakvi audio i video rekorderi. Redari će na to posebno obratiti pažnju na ulazima.

Ulaznice

Ulaznice u pretprodaji iznose 190 kn, a na dan koncerta 220 kn. Mogu se kupiti na službenim prodajnim mjestima Eventima, Dallas Music Shopu, Rockmarku, Aquariusu, Hard Placeu (Hard Place će raditi i u četvrtak, na praznik) te naravno na www.eventim.hr.

Na dan koncerta će biti i prodajno mjesto ispred stadiona, smješteno kod donjeg ulaza Šalata.

Video: Slash feat Myles Kennedy & The Conspirators - "Sweet Child O' Mine"

Prva objava Slashevog dolaska u Zagreb izazvala je nezapamćenu reakciju fanova iz cijele regije jer je koncert na Šalati jedini kojeg će ova rock legenda odsvirati na potezu od Milana do Bukurešta, uz odlazak u Beč koji je po planu šest dana nakon Hrvatske. Posebna zanimljivost je da je Slash 26. lipnja trebao imati slobodan dan na touru, ali su na njegovo inzistiranje Zagreb i Hrvatska naknadno uvršteni na popis koncerata. Evidentno su još i kod njega živa sjećanja na prošli dolazak u ove krajeve, kad je, u veljači 2013. rasprodao ljubljanski Tivoli.

Solo koncerti Slasha na aktualnoj turneji traju oko 2 sata, koliko je planirano i u Zagrebu. Iz repertoara Gunsa na set listi se nalaze "Sweet Child O' Mine", "Welcome To The Jungle", "You Could Be Mine", "Paradise City", "Nightrain", "Rocket Queen" i "Double Talkin' Jive". Iz faze Velvet Revolvera sviraju najveći hit "Slither", a ostatak koncerta posvećen je Slashevim solo izdanjima te pjesmama s dva albuma objavljenim s Mylesom Kennedyjem i The Conspiratorsima.

Slasha, Myles Kennedyja i The Conspirators u Zagreb dovodi LAA.

24.06.2015. 10:10:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh