« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
INMUSIC 2015

INmusic pun dobre atmosfere unatoč kiši

Brojni posjetitelji bili su pripremljeni, a mnogi su već i naviknuli na INmusic festival dolaziti s kabanicama i gumenim čizmama pa je tako i rođendansko slavlje INmusica obilježio i kišni dan

Kiša nije otjerala posjetitelje
Kiša nije otjerala posjetitelje (Samir Cerić Kovačević/INmusic)
Više o

kiša

,

Mike Skinner

,

drugi dan

,

Rudimental

,

INmusic 2015

Drugi dan jubilarnog desetog INmusic festivala, unatoč kiši, protekao je u odličnoj zabavi i atmosferi. Brojni posjetitelji bili su pripremljeni, a mnogi su već i naviknuli na INmusic festival dolaziti s kabanicama i gumenim čizmama pa je tako i rođendansko slavlje INmusica obilježio i kišni dan. Drugog dana nastupili su Rudimental, Death Cab for Cutie, Eagles of Death Metal, Batida, La Roux, Mike Skinner, Jonathan, Ljetno Kino, Them Moose Rush, Mnogi Drugi, And the Kid, Human, The Belle Infidels, Jardier, Antrox, Neweva, In Hours, Telephonehookers te nekolicina DJ-a.

Batida je publiku rasplesao svojim zanimljivim i jedinstvenim nastupom koji uključuje nekoliko plesača te popratne vokale. Ritmovi housa, afrobeata, kudura i benga namamili su publiku koja se do tada sakrivala od kiše. Osim glazbe, nastup je bio popračen vizualnim detaljima i kratkim pričama.

Publika će svakako zapamtiti i karizmatični nastup benda Eagles of Death Metal. Oduševljen atmosferom, bend je na kraju nastupa najavio i novi koncert u Zagrebu koji će se održati 1. prosinca 2015. u Tvornici Kulture!

Na dugoočekivanom prvom zagrebačkom nastupu La Roux je zagrijala publiku otvorivši nastup jednom od svojih najvećih hitova. Kao i uvijek, Elly je pažnju plijenila i svojim atraktivnim i zanimljivim modnim izričajem.

Nakon zadnjih taktova La Roux zabava se kretala prema svom vrhuncu, a publika prema Main stageu na kojemu je drum'n'bass atrakcija Rudimental energičnim nastupom obilježio drugi dan INmusic festivala. S njima je došla i Anne Marie koja ih često prati na turnejama. Dio posjetitelja zaklon od kiše našao je u šatoru Night stagea koji je smješten nasuprot glavne pozornice, dok je većina posjetitelja potpuno zaboravila na kišu. INmusic festival imao je privilegiju čuti Rudimental u live izvedbi.

Na Balkan goes North pozornici nastupilo je nekoliko švedskih izvođača koji su na Jarun donijeli sjevernjačke note, a nakon njih Ljetno kino publiku je podsjetilo i na nešto toplije melodije s našeg Jadrana.

Jubilarno izdanje INmusic festivala svoje završno slavlje obilježit će sutra, 24. lipnja kada će nastupiti Placebo, Of Monsters and Men, Black Rebel Motorcycle Club, Repetitor, Halka, Rambo Amadeus i mnogi drugi. Organizatori festivala pripremaju i slavljeničko iznenađenje.

24.06.2015. 09:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh