« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
NOVOSTI

Skype: uskoro omogućeno slanje SMS-a

Članovi Windows Insider programa dobili su ovih dana mogućnost isprobati slanje poruka iz Skype aplikacije za PC računala i Windows 10 Mobile pametne telefone

Skype uvodi novosti
Skype uvodi novosti (Arhiva)
Više o

Microsoft

,

Windows 10

,

Skype SMS

Skype SMS opcija korisnicima omogućuje razmjenu pojedinačnih ili grupnih tekstualnih poruka i fotografija izravno iz Windows 10 računala te nastaviti komunikaciju na pametnom telefonu. Pojednostavljeno, mogu se vidjeti nove pristigle poruke i odgovoriti na njih sa računala bez posezanja za pametnim telefonom. Obrnuto je također moguće. Jedini uvjet je da Skype bude zadana aplikacija za razmjenu poruka na uređajima.

Također, nova beta Skype aplikacija uključuje sposobnost skrivanja razgovora, kopirati i zalijepiti citirane poruke, povlačenje i ispuštanje URL-ova iz preglednika i video poruka, prozirne pločice, itd.

Mnogi su bili mišljenja da Skype razmjena SMS poruka će biti dostupna prvim godišnjim nadopunjenim izdanjem operativnog sustava 'Windows 10', ali to se nije realiziralo.

No, nikad nije kasno. Microsoft planira nakon perioda testiranja, koji će potrajati sljedećih nekoliko mjeseci, ovu univerzalnu aplikaciju ponuditi svim zainteresiranim korisnicima. 

Piše: Sanja Ledinek
21.09.2016. 09:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh