« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
NOVOSTI

Outlook.com integrira Google Drive i Facebook fotografije

Iz Microsofta stiže vijest da su dodali nove značajke u webmail servis Outlook.com. Korisnici će uskoro moći pristupiti Google Drive datotekama, dodati fotografije s Facebooka i jednostavnije pregledavati privitke e-pošte

Outlook.com - sve na jednom mjestu
Outlook.com - sve na jednom mjestu (Outlook)
Više o

Skype

,

Dropbox

,

Outlook.com

,

OneNote

,

Google Drive

Outlook.com je dobar online e-mail klijent. Jednostavan je za korištenje i organiziran bez obzira na osobne preferencije oko sučelja. Nakon što je Microsoft integrirao OneNote, Skype, Dropbox i Box funkcionalnosti, sada su najavili mogućnost slanja fotografija Facebook fotografija i dokumenata iz Google Drive, kao privitke e-pošte.

U slučaju Google Drive, postoji mogućnost pregleda datoteka unutar Outlook.com web aplikacije, po potrebi uređivanje dokumenata za obradu teksta, proračunske tablice ili prezentacije.

Za dodavanje datoteka iz Google Drive ili fotografija s Facebooka kao privitak elektroničke pošte, potrebno je za prvi puta unijeti podatke o računu. Tako se stvara zajednička veza za pristup datotekama. Jednom povezani, imate mogućnost pregledavati i priložiti svoje dokumente ili fotografije.

U slučaju Facebooka, datoteka s fotografijama je organizirane na isti način kao u popularnoj društvenoj mreži: Moje fotografije i fotografije koje ste prenijeli. Zgodna opcija je mogućnost slanje fotografija iz Facebook albuma čak kontaktima s kojima niste prijatelj.

I na kraju, olakšano je pregledavnje i praćenje privitaka iz e-pošte. Umjesto dugotrajnog skrolanja, dovoljno će biti kliknuti na ikonu za pozivanje izbornika s popisom privitaka. Privici su grupirani prema kontaktima.

Nove značajke za sve korisnike Outlook.com bit će dostupne tijekom sljedećih nekoliko tjedana.

Piše: Sanja Ledinek
20.09.2016. 09:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh