« Hi-tech
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
GADAN KVAR?

Skype ne radi od srijede popodne - ne zna se zašto

Inžinjeri najpopularnijeg komunikacijskog servisa na internetu još uvijek ne znaju u čemu je problem i javljaju preko Twittera da rade na uklanjanju poteškoća

Fotografija vijesti
Više o

Facebook

,

Skype

,

pao Skype

Najpopularniji internetski servis za chat, audio i video komunikaciju Skype ne radi od srijede popodne. Brojni korisnici Skypea iz cijelog svijeta preko svojih računa na Twitteru požalili su se da ne mogu koristiti popularni program, a odgovora kad će se pokrenuti nema. 

Skype je odgovorio na isti način, preko Twittera, gdje su se ispričali korisnicima za poteškoće i poručili kako rade na njihovom uklanjanju. Otkrili su i da nisu sigurni što je točno uzrokovalo kvar. U večernjim satima po hrvatskom vremenu pojedinim je korisnicima opet omogućen pristup Skypeu piše Index.hr, ali otklanjanje kvara u potpunosti moglo bi trajati čitavu noć. Redakcija Metro-portala nije uspjela uspostaviti niti jednu vezu putem Skypa od popodnevnog pada sustava. 

Reuters piše da su najnovije poteškoće otkrile slabosti Skypea o kojima se govori već neko vrijeme jer korisnici često proteklih mjeseci imaju problema s uspostavom poziva.

Ovo je dobra vijest za Twitter - kad je prije par dana pao Facebook, upravo se preko Twittera obavljala komunikacija "očajnih korisnika", a isti je slučaj ovoga puta sa Skypeom.

23.12.2010. 01:09:16
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh