« Hi-tech
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
GAMERI, NAVALITE

Velike rasprodaje igara povodom blagdana

Video igre za konzole, računala i mobitele možete nabaviti po sniženim cijenama na stranicama distributera

Rasprodaja
Rasprodaja (HCL)
Više o

video igre

,

rasprodaja

,

popusti

,

hcl

Blagdani se bliže, a gameri tradicionalno profitiraju. I ove godine postoji  nekoliko zanimljivih blagdanskih rasprodaja na raznim kanalima digitalne distribucije igara, a HCL portal za vas je izdvojio najzanimljivije ponude.  

Prva i mnogima vjerojatno najznačajnija je Steamova rasprodaja, koja će omogućiti korisnicima Valveova servisa da nabave hrpu dobrih igara za sitne novce. Čak 1000 Steam igara je na popustu, a popusti sežu i do vrtoglavih 92%. Kako vam zvuči Burnout Paradise: The Ultimate Box za malo manje od 4€? Ili Resident Evil 5 za samo 10€? Niste igrali The Witchera? Enhanced Edition ovog prvoklasnog RPG iskustva trenutno je dostupan za samo 4€! Slobodno uzmite dan-dva da razmislite koje igre si želite priuštiti, jer ova akcija traje sve do 2. siječnja.

Osim Steama i Appleov AppStore domaćin je brojnih popusta. Za iste dakako nije zaslužan sam Apple već brojni developeri igara i aplikacija koji su u ovo blagdansko vrijeme odlučili pokazati dobru volju i sniziti neke svoje hit naslove na smiješne cijene.

Electronic Arts je prvi koji se ističe, pa tako gotovo sve njihove igre za iOS uređaje možete nabaviti za zaista smješnih 0.99$. Command & Conquer: Red Alert, Need for Speed: Hot Pursuit, Madden NFL 11, Sim City Deluxe i Battlefield: Bad Company 2 samo su neki od naslova proizašlih iz Electronic Artsa koje možete nabaviti za manje od 6 kuna svaki. Ljubitelji NBA igara razočarani EA-ovim odustajanjem od izbacivanja njihove nove igre NBA Elite 11 za velike konzole, biti će zadovoljni čuti da je ista dospjela na AppStore, a povodom ove akcije i ova simulacija košarke koštati će vas samo 0.99$.

Vlasnici iPada i ljubitelji avantura zasigurno će zadovoljno protrljati rukama kad čuju sljedeću informaciju - Monkey Island 2 Special Edition, The Secret of Monkey Island, Sam & Max Episode 1 i Puzzle Agent HD također su dobili svoje akcijske cijene od simboličnih 0.99$. Za ove popuste zaslužni su Telltale Games te Lucas Arts, a ako ih potražite u AppStoreu lako ćete saznati da to nisu jedini popusti koje nude. Telltale osim sniženih cijena iPad igara ima i krasne popuste standardnih PC igara o kojima više informacija možete saznati klikom na ispod priloženi link.

Više o popustima potražite na HCL-u Blagdanske rasprodaje igara

22.12.2010. 19:42:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh