« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
ZANIMLJIVO

Skinite višak kilograma na neočekivane načine

Skidanje kilograma nije baš lagan posao, a kako uz njega obično vežemo dijetu i vježbanje, velik broj ljudi jednostavno odustaje prije nego što je i počeo - a ne zna da se može i ovako ...

Lijen suprug - vitka žena
Lijen suprug - vitka žena (Shutterstock)
Više o

mršavljenje

,

skidanje kilograma

,

mršavljenje bez dijete

Skidanje viška kilograma počinje nas mučiti s prvim toplijim proljetnim danima, a ako niste od onih koji će odmah krenuti na dijetu i vježbanje, evo par ideja kako to napraviti - bez toga.

Recimo, ako na poslu više stojite nego sjedite, ili prošećete barem dio puta do posla, to vam je 120 kalorija manje, a sat vremena čitanja spaljuje gotovo 100 kalorija, vjerovali ili ne.

>> Pet sexy načina da trošite kalorije >>

Kućanski poslovi mogu vam prilično pomoći u izgaranju viška kalorija, jer će 40 minuta kuhanja i čišćenja nakon toga potrošiti 128 kalorija, dok je 25 minuta pospremanja po kući dovoljno da spalite 107 kalorija, dok je pola sata usisavanjanačin za gubljenje dodatnih 100 kalorija.

>> Može li hrana sadržavati negativne kalorije >>

Tako, primjerice, pola sata čišćenja i spremanja radnog prostora spalit će 120 kalorija, a zanimljivo je i datapkanje nogom, koje češto ljudima ide na živce, može pomoći da izgubite između 100 i 150 kalorija.

Za kraj, možda i najbolji način za trošenje kalorija - 20 minuta smijeha dnevno spalit će 100 kalorija, a i podići će vam raspoloženje. Stoga, smijte se i gubite kilograme1

27.02.2016. 13:40:27
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh