« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
TRIKOVI

Skinite višak kilograma bez ikakvog odricanja od hrane!

Proljetno vrijeme izmamilo je iz ormara laganiju odjeću, a s njom i probleme - višak kilograma nakupljen tijekom zime i blagdana, pa evo najjednostavnijeg savjeta za mršavljenje

Samo se pridržavajte rasporeda ...
Samo se pridržavajte rasporeda ... (DeviantArt)
Više o

mršavljenje

,

savjeti

,

skidanje kilograma

,

mršavljenje bez dijete

,

vrijeme jela

Mršavljenje bez dijete i vježbanja čini se kao utopija, no s tim se ne slažu znanstvenici koji su proveli veliko istraživanje i zaključili da na gubljenje kilograma uvelike utječe - vrijeme kada jedemo.

Naime, prema rezultatima istraživanja trebali bi ograničiti unos hrane na 10 do 12 sati od buđenja, što praktično znači da ako se budite u 7 ujutro, ne biste smjeli jesti ama baš ništa nakon 7 sati navečer.

Uobičajena praksa je da se jede tijekom cijelog dana i vremena koje provodimo budni, što u konačnici ispada 15 sati i više. 

Ipak, grupa koja je slijedila upute stručnjaka i konzumirala hranu samo u periodu od 10 do 12 sati nakon buđenja, skinula je 3.5 kilograma tijekom 16 tjedana bez ikakvih drugih ograničenja u prehrani osim vremena. 

Kako su uz to osjetili da imaju više energije i bolje i lakše spavaju ... vrijeme je da isprobate ovakav način gubljenja kilograma.

29.03.2016. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh