« Seks
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci
JIHAA

Sjajna mjesta za odličan ljetni seks

Ljeto nas jednostavno zove na seks, a poznato je i da smo u toplo doba godine raspoloženiji, pa da vidimo gdje se to sve može raditi

Seks na ljetnoj kiši?
Seks na ljetnoj kiši? (Arhiva)
Više o

seks

,

plaža

,

najbolji seks

,

javno mjesto

Ljeto donosi povećanu želju za seksom, pa nije čudno da ljudi vrlo često završavaju na čudnim mjestima, a evo nekih koja se mogu nazvati najboljim kad je ljetni seks u pitanju.

Vruće vam je i želite se osvježiti? Tuš je sjajna ideja, koja postaje još bolja kad pozovete i partnera na zajedničko hlađenje koje će završiti pakeleno vruće. Zajedničko tuširanje je sjajna predigra, a ako je želite dodatno začiniti, uvucite se partneru u tuš kad vas ne očekuje.

Noćni klubovi puni su mjesta za skriveni seks na brzaka, a kako su svi pod utjecajem koktela i ne baš previše obučeni, prilika ima koliko god želite.

Poduzetniji su plažu već odavno isprobali, oni koji nisu, krajnje im je vrijeme za tako nešto, a terasa ili balkon apartmana u noćnim satima dodat će onu dozu uzbuđenja koja je potrebna da sve bude jako, jako vatreno.

Uz to, ostaje vam kabina u dućanu ili koncert, upravo iz razloga što svi na sebi imaju minimum odjeće i već ste tu u velikoj prednosti u odnosu na uobičajeno seksanje na javnim mjestima. 

Sve u svemu, iskoristite svaku priliku kad ste sigurni da vas netko ne vidi, sigurno ćete vratiti onu početnu iskru u vezu ...

17.07.2013. 22:24:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh