« Seks
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
MMM

Siguran način za održavanje žara u krevetu

Bolje biti različitih želja jer ćete se tako puno češće upuštati u eksperimente i seksualni vam život nikada neće biti dosadan

Što je potrebno za dobar seks
Što je potrebno za dobar seks (Dreamstime)
Više o

seks

,

savjeti

,

najbolji seks

Seks je nedvojbeno jedna od najvažnijih komponenti dobrog braka, no i tu postoje različiti savjeti o tome kakvi bi partneri trebali biti.

Uobičajeno se misli da je seksualna kompatibilnost sjajna stvar za održavanje želje u krevetu, ali novo istraživanje tvrdi da je još bolje kad imate različite seksualne preferencije koje su ključ dugotrajne strastvene veze.

>> Pročitajte seksualne želje na licu partnera >>

U opsežnom je istraživanju sudjelovalo preko 300 heteroseksualnih parova svih dobi koji su odgovarali na pitanje o dobrim i lošim stranama svog seksualnog života, seksualnim fantazijama i svemu što partner jest ili nije htio raditi u krevetu. 

Za kraj su morali ocijeniti svoje zadovoljstvo seksom u vezi, a rezultati su pokazali da su oni čije su se seksualne želje razlikovale redom davali više ocjene od onih koji su na papiru bili potpuno seksualno kompatibilni.

>> Znate li koje su seksualne želje vašeg partnera? >>

na kraju cijele priče, stručnjaci su zaključili da je bolje biti različitih želja jer ćete se tako puno češće upuštati u eksperimente i seksualni vam život nikada neće biti dosadan.

Napomena za kraj - vjerovali ili ne, muškarci su ti koji obično bolje poznaju potrebe svog partnera i na njima leži veća odgovornost za zadovoljstvo u krevetu.

10.08.2016. 23:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh