« Seks
objavljeno prije 10 godina
DA TE VIDIM :)

Pročitajte seksualne želje na licu partnera

Već i jedan dobar pogled u lice reći će vam kakva je osoba koju gledate u krevetu, naravno, ako znate na što trebate obratiti pažnju

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

oči

,

seks

,

nos

,

lice

,

najbolji seks

,

usta

,

obrve

Seksualne vještine mogu se pročitati s lica osobe, kako to Kinezi rade već tisućama godina, a neizbježna Tracy Cox u svoje je seksualne savjete uvrstila i ovu drevnu vještinu nakon dužeg proučavanja. 

Ima tu i nekih neočekivanih podataka koji će vam možda, kad malo razmislite, objasniti neka ponašanja ljudi koja su vas iznenađivala. Recimo, podočnjaci puno govore o seksualnom apetitu, tako da ih možda i ne bismo trebali skrivati.

Osobe koje imaju debele i velike podočnjake puno razmišljaju o seksu i imaju vrlo snažan libido, a one s tanjima su još i nezasitnije po tom pitanju. 

Kad smo već kod očiju, tamne oči imaju strastvene osobe koje obožavaju dugačak seks pun užitka, teško se otvaraju, no kad vam to uspije, čeka vas pravi dinamit u krevetu. Svijetle su oči na manje zahtjevnim osobama koje je lakše zadovoljiti, ali kako su stalno u potrazi za novim izazovima, nisu baš pretjerano vjerni. 

Ravan ili lagano kvrgav nos imaju osobe koje obožavaju seks u ogromnim količinama i znaju sve u krevetu, a prćast nos imaju osobe kojima seks treba biti romantičan, s tradicionalnim pozama i bez eksperimenata. 

Guste i debele obrve odmah će vam reći da se radi o osobi koja je vrlo seksualna i voli eksperimentirati, što uključuje i nevjeru, dok male i rijetke obrve imaju osobe koje gotovo da i nemaju interesa za seks. 

Za kraj, pune i putene usne imaju senzualne osobe, a ako još uz to imaju i velika usta, radi se o potentnim osobama koje obožavaju zadovoljiti seksualnog partnera. S druge strane, osobe s malim ustima su vjerne i odane, maštovite u krevetu, no orgazam im dolazi vrlo brzo. 

Kako kažu forumaši na temi Čitanje lica, mimika, govor tijela vrijedi primjeniti ovakve trikove jer se može još svašta doznati o nekome, pa promotrite malo ljude oko sebe, možda će vas netko ugodno iznenatiti.

24.05.2014. 22:52:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh