« Seks
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
MA DA?!

Seksi poruke su uglavnom laži

Žene češće nego muškarci lažu dok tipkaju zavodničke SMS-ove, a najčešće se radi o uljepšavanju istine, pa tako umjesto čišćenja kažu da se diraju ili tuširaju

Draga, što imaš na sebi?
Draga, što imaš na sebi? (DeviantArt)
Više o

SMS

,

laži

,

seksi poruke

Seksi dopisivanje gotovo uvijek počinje klasičnim pitanjem Što imaš na sebi, a željeni odgovori idu u rasponu od Ništa do Seksi donje rublje. No, istraživanje je pokazalo da je u čak 48 posto slučajeva takav odgovor čista laž.

Žene su sklonije uljepšavanju istine u takvom dopisivanju, što je priznalo 45 posto njih, dok se izmišljanjem seksi detalja kako bi potaknuli još žešće poruke služi tek 24 posto muškaraca. 

Istraživači sa Sveučilišta Indiana koji su proveli istraživanje na svojim studentima uočili su da se žene više trude napraviti seksi atmosferu, pa laganje u porukama uspoređuju s laganjem nakon seksualnog odnosa kad žene hvale partnera da je bio fantastičan.

O čemu se najviše laže? O odjeći koja se trenutno nosi i trenutnim aktivnostima, s ciljem kako bi provokativnim odgovorima zakuhale atmosferu. 

U stvarnosti, žene se češće u tim trenucima bave svakodnevnim stvarima poput čišćenja i kuhanja i na sebi imaju majicu i trenirku, no, očito im je dovoljan samo mali poticaj u vidu SMS poruke da im mašta proradi. 

17.04.2014. 23:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Sheronja
    18.04.2014. 03:04
    Prevarite brige
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh