« Seks
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
HE HE

Kada se muškarci uspaničare u seksu

Muškarci su u seksu zapravo prilično osjetljive biljke koje razne stvari mogu vrlo brzo izbaciti iz takta i onda nastaju ... problemi

Neke je muškarce lako obeshrabriti ...
Neke je muškarce lako obeshrabriti ... (Arhiva)
Više o

seks

,

problemi

,

orgazam

,

muškarci

,

grč

,

pucanje kondoma

,

neusklađeni ritam

Muškarci vole seks .. jako .. užasno jako. No, istovremeno su u njemu prilično nesigurni i, kako se to lijepo kaže, svaka im dlaka smeta. Čast izuzecima, naravno.

Tako, primjerice, ako u ljubavnom zanosu pukne prezervativ, a sudionici zabave u krevetu to primjete prije nego što postane kasno, velika je šansa da će to biti i kraj seksa. Ne zato što će žena dići paniku, nego zato što će se njemu od panike spustiti. 

No, dobrom dijelu muškaraca smetaju i puno manji problemi, kao što je, recimo, neusklađen ritam žene i muškarca tijekom seksa. Sreća je u tome što je taj problem prisutniji kod mladih i neiskusnih muškaraca, koji s vremenom ipak shvate kako uhvatiti ritam žene.

Jednako tako, mnogi se opterećuju orgazmom partnerice. Klasična priča ide otprilike ovako: on vrijedno radi, fino mu je, no ne želi svršiti prije partnerice. No, njoj nije baš tako fino, treba joj više vremena pa on već polako postaje umoran i obeshrabren, što obično završava dvostrukim neuspjehom. 

Za kraj, potpuni horror za svakog muškarca koji misli da je savladao tajne seksa - čini mu se da se partnerica dosađuje. U tom slučaju, erektilna disfunkcija nastupa u roku keks i od dobrog provoda u krevetu ostao je samo sanak pusti ...

Stoga, žene, imajte milosti i pomozite svom muškarcu sve dok ne nauči sve gore navedeno i prestane paničariti. 

18.04.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh