« Seks
objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci
EHHH...

Seks u novo doba korone

Seksualni život samaca i parova je u jeku pandemije koronavirusa veoma otežan

Kako vam ide?
Kako vam ide? (Arhiva)
Više o

seks

,

pandemija

,

koronavirus

Za vrijeme pandemije se mnoge navike mijenjaju. Socijalna distanca je svakako ometajući faktor za intimne odnose.

Koronavirus se upleo u sve aspekte života, pa tako i u seksualne odnose. To je možda najbolje vidljivo na primjeru samaca.

Sredinom ožujka je na vratima berlinskog kluba Insomnia, inače poznatog okupljališta svingera, fetišista i hedonista, zalijepljena obavijest o zatvaranju kluba.

"Ostanite zdravi, štitite se, a ja se nadam da ćemo za pet tjedana opet moći slaviti zajedno", piše na internetskoj stranici kluba.

>> Par savjeta za siguran seks >>

Nakon klubova su zatvoreni i restorani i barovi. Upravo su to mjesta na kojima osobebez partnera mogu nekoga upoznati, bilo za dugotrajnu vezu ili za kratku zabavu.

"Samci su općenito u lošijoj poziciji, čak i bez korone. Udana 60-godišnja žena ima znatno bogatiji seksualni život od 30-godišnjeg samca. I kvaliteta spolnog odnosa je kod samca lošija", izjavio je psihoterapeut Wolfgang Kruger.

Danas je uobičajeno tražiti partnera putem interneta.

>> 5 načina na koji će se seks promijeniti u 2021. >>

Online servis za pronalaženje partnera Parship u svojoj reklami tvrdi da se pomoću njihovog portala svakih 11 minuta netko zaljubi. PR menadžerica Jana Bogatz izjavila je da kriza koronavirusa nije utjecala na promet, štoviše, smatra da trenutačna situacija pogoduje servisima toga tipa.

>> Sanjarica za seksi snove >>

"Svi građani Njemačke su sada pozvani da na minimum smanje svoje društvene kontakte. Naravno, to ograničava mogućnosti za dating", kaže Bogatz.

16.09.2021. 21:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    16.09.2021. 21:18
    Pola ih se zarazi
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh