« Sanjarica
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
MMM

Sanjarica za seksi snove

Seksi snovi nisu rijetkost, a kao i kod ostalih snova, i ovdje treba dobro razlučiti što ste točno sanjali i potražiti tumačenje u sanjarici

Kakve seksi snove sanjate?
Kakve seksi snove sanjate? (Shutterstock)
Više o

sanjarica

,

seksi snovi

,

tumačenje snova

,

tumač snova

,

seks s bivšim

,

seks s poznatom osobom

,

seks u javnosti

Sanjarica vam pomaže protumačiti snove, a kako su seksi snovi jedni od češćih, da vidimo koji se najviše ponavljaju i što znače.

Sanjati seks s partnerom kojem ne vidite lice ne mora nužno značiti nešto seksualno, zapravo znači da biste trebali otkriti drugima neke svoje skrivene talente i potencijale koje imate.

Često se sanja i seks sa slavnim osobama, što obično znači da takve karakteristike tražite u partneru, no istovremeno predstavlja želju da vas drugi ljudi uoče.

Seks s neznancem govori vam da podsvjesno želite nova uzbuđenja u životu i da sami sebi trebate reći da je vrijeme da se pokrenete i istrgnete iz rutine u koju ste upali.

No, kad sanjate seks s neprikladnom osobom - šefom, mužem prijateljice ili rođekom, to znači da vas ta osoba iz nekog razloga, koji nije seksualan, zanima i da želite znati više o njoj.

Kad u snu s partnerom tražite mjesto za seks, podsvijest vam šalje poruku da u vašoj vezi nedostaje intimnosti i da ste upali u rutinu-

U tumačenju snova će vam pomoći naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova.

05.09.2014. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh