« Seks
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
EHH ...

Seks je tjelovježba? Teško ...

Možda i najveći od svih mitova o seksu u zadnje vrijeme je onaj o tome kako se seksanjem gube kilogrami ... mogu, ali ako ste stvarno, stvarno, stvarno izdržljivi ...

Samo vi navalite, ali koliko možete izdržati?
Samo vi navalite, ali koliko možete izdržati? (Arhiva)
Više o

tjelovježba

,

seks

,

vježbanje

Trošenje kalorija seksom zapravo čisti mit bez ikakvog pokrića, blef na koji ste nasjeli. Pitate nas zašto? E, pa, za početak, zato što se seksamo puno, puno prekratko - kako su pokazala istraživanja, prosječan seks traje šest minuta. 

Ukratko, ma što vi radili tijekom tih šest minuta, potrošit ćete - 21 kaloriju. Kad biste bili izdržljivi kao porno glumci, nakljukali se viagrom i tko zna još čime i izdržali pola sata, ostat ćete bez -  100 kalorija.

OK, to ne zvuči loše, jel'da? Zapravo zvuči, i to iz razloga što obična Milka od 100 grama koju ćete progutati za minutu i pol ima - 560 kalorija. Matematika je jednostavna - za spaliti toliko kalorija morate se seksati tri sata. 

Naravno, kad govorimo o seksu ovdje, mislimo na samu akciju penetracije, ne na predigru i maženje poslije.

Stoga, seksali se vi kao zečevi ili ne, ne računajte na mršavljenje u krevetu, no može vas utješiti činjenica da ćete napraviti puno dobroga za svoju cirkulaciju, kvalitetu sna, lijepu kožu i dobro raspoloženje.

Nije ni to loše, slažete li se?

05.04.2016. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh