« Seks
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
AHA!

Naučite vještinu koja garantira savršen seks

Seks uvijek može biti bolji, naravno, čak i onaj koji je bio "savršen" ... no, ako mislite da tu ima puno tajni i neočekivanih trikova, varate se - recept je samo jedna jedina stvar

Najjednostavniji savjet ikad
Najjednostavniji savjet ikad (Shutterstock)
Više o

savjeti

,

najbolji seks

,

savršen seks

Savršen seks uvijek je tražena roba, a ako nije baš onaj najbolji, iz snova, pronaći ćemo par stvari koje su nam se svidjele i zaboraviti one manje dobre ...

No, što ako vam kažemo da vam seks ama baš svaki puta može biti najbolji? Vjerojatno ćete misliti da pričamo bajke i mažemo vam oči, ali kad poslušamo seksualne terapeute, možemo zaključiti da postoji jedan jedini trik - potpuno predavanje partneru.

OK, predavanje se sastoji od par elemenata - iskrenost, dobra komunikacija, usredotočenost tijekom odnosa, osjećaj duboke intimnosti i želja za udovoljavanjem partneru.

No, pokazalo se da kad zadovoljite te kriterije koji se mogu podvesti pod zajednički nazivnik predavanja, seks jednostavno ne može biti loš, štoviše - savršen je.

Naime, na taj ćete način uživati tijekom cijelog trajanja seksa, bez obzira hoće li na kraju doći do orgazma ili ne, a i to će postati nevažno za cijeli doživljaj seksa.

Stoga, opustite se i prepustite - to je jedina tajna koju trebate znati o seksu.

03.04.2016. 22:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh