« Seks
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
SAVJETI

Savršen seks možete imati i vi :)

Par jednostavnih savjeta kako unaprijediti svoje igrice pod plahtama i podići ih na potpuno novu razinu

Priuštite dragoj masažu
Priuštite dragoj masažu (Arhiva)
Više o

seks

,

savjeti

,

dobar seks

,

najbolji seks

Kako malo začiniti igrice pod plahtama pitanje je koje si, prije ili kasnije, mora postaviti svaki muškarac kad primjeti da stvari postaju mehaničke i rutinske i da žara u krevetu više nema ni izbliza kao prije.

Savjeti nisu ni komplicirani ni nemogući, dovoljno je malo želje i volje i da bi se stvari popravile i postale još bolje nego što su bile u najboljim danima.

Za početak, priuštite dragoj masažu. Normalnu, barem na početku ... Neka legne na krevet na trbuh, tako da ne padnete u iskušenje i krenet odmah na predigru. Masirajte po pravilima, tako da se partnerica stvarno dobro opusti, i tek onda krenite dalje.

Vaš prvi cilj su vrat i ušne resice. Par nježnih poljubaca po vratu i grickanje ušne resice bit će joj dobar znak da je vrijeme za okretanje na leđa i početak predigre. Mali savjet - nemojte koristiti previše ulja tijekom masaže, jer bi na taj način mogli smanjiti osjećaj dodira.

Ne zaboravite još jednu veliku istinu - mozak je najveći seksualni organ. Stoga, predigra može početi već u kafiću, u trgovini ili automobilu šaputanjem na uho, uz par detalja i ideja što biste mogli raditi.

Dovoljno će biti samo par naznaka da joj podigne temperaturu na željenu razinu, tako da će u krevetu žara biti u izobilju.

09.03.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh